|
„ДАЛИ ДЕНЕС РАЗГОВАРАВТЕ СО ВАШЕТО ДЕТЕ?'' |
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Автор | ||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па секакоооо... Изменето од Charmedgirl18 - 22.Август.2010 во 14:31 |
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чупенце.... Ете видиш, знаеш ти како.....
абе ти ќе бидиш супер родител коа од мала вака размислуваш... |
||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
си кажа се што мислев и јас... само би додала уште еден совет за валентина, како што ти кажа немој да форсираш со тоа не алкохол, не цигари, туку повеќе, кажувај му дека ако има проблем може да зборува со тебе, и биди си отворена, прва дај му да проба пиво, виски, вино, не многу секако, да знае дека мајка му нема да се налути ако испие едно пиво, туку дека треба да ти каже... |
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еј, Валентина... ќе прифатиш еден мал добронамерен совет Немој толку многу да форсираш со тоа НЕ АЛКОХОЛ, НЕ ЦИГАРИ..... колку повеќе му зборуваш , толку повеќе му е мисла да пробаат.... Секако ќе дојде тоа време кога ќе се напие барем едно пиво, ама најдобро е да не крие дома дека не напил ... А ако го напаѓаш после тоа тој ќе си продолжи по негово, само што тој нема да ти кажува и ти нема да знаеш и со тоа настанува едно страшно разминување и после многу тешко се воспоставува комуникација.... (проверено на мене, само фала богу, му текна на моиве) Подобро научи го да не претерува со пиење , отколку да пробуваш да го научиш воопшто да не се напива... цигарите се веќе друга приказна, ама сепак остави го сам нека одлучи дали сака на сабјле да плука шлајм, да се отепува од кашлање и да си го дава џепарацот за чад и нека ти кажи искрено... ќе видиш 100% дека нема да сака.... А... со женските.... си знае тој сигурно Нетов не не остава без инфо Колку по фер се поставиш со него и колку повеќе односот родител -- дете го доведиш до однос другар-другар, толку се поголеми шансите ако негде забразди да ти се довери и да побара твоја помош.... (и ова проверено) И.... така... па ако сакаш прифати Изменето од volkswagen - 21.Август.2010 во 17:08 |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас мислам дека маж ти е во право. Ќе ми извиниш вака. Ај опушти се малце... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За депилирањето (бричењето) под мишки ич не му ја секирај. Ке се раатисаш од смрдливите маици, ко ќе ги испереш, испрани ке бидат. |
||
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a jas izgleda mnogu zboruvam pa maz mi veli koga ke sum umrela na nekrologot ke napisele....umre od stres.....Decava gi sovetuvam non stop aj malovo saka taka,da go oblecam,nahranam,izbacuvam ama golemoto 15 g mi veli aman mamo stopiraj se malku se znam,da ne pusam ,ne alkohol , ne droga ,so zenski vnimatelno.....E sega imam mal problem...nekoj mu rekol da se depilira pod miski i se nafrlil, znaci stalno ima raboti za koi moze da se prasa roditelot,stalno momcinjata pagaat pod vlijanie na zenskite a i obratno zatoa roditelsko oko budno sekogas!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mi se luti...
...koj znae,..zoshto? |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jа питам:
--Ке гледаме пчелата Маjа? сончицето мое мало: ---амо спават! Баш ми стана смешно оти детево знае дека пчеличката е само мамац...за одене во кревет и соодветно спаване. |
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секоја вечер пред спиење имаме ритуал, додека не се испобацуваме сите, ќерките не заспиваат за жива глава. И секоја вечер им шепнувам на увце дека мама ги сака најмногу на свет... и на двете
И денес пред спиење иста песна, бац-бац, цмок-цмок и и шепкам на малечката: -Мама те сака најмногу на светот. -Добро бе мами, ама не мора секоја вечер веќе да ми кажуваш! -Е зошто ма не мора? -Па јас сум веќе голема и сфатив дека се сакаме најмногу на светот. Ако ми кажуваш секоја вечер, ќе ми се наполни главата и ќе нема место за други работи! |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e da!...najdobro e sopstvenite deca da ti se,...vrsnici !
|
||
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најтешко е да се најде тема за зборување помеѓу старци и клинци
Пробуваш ама џабе - не оди кога сте на различна бранова должина.... |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a,...za shto?
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |