![]() |
|
Јанко-Јади Бурек |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 40> |
Автор | |
7528620xs ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сакам да ја гледам емисијата од причина што треба да се слушне гласот на народов, да се види како размислуваат другите, да се помогне кај треба...но што од тоа, кога човечево, (мало м“же, по обичај е искомплексирано и зло,) кога нешто не му одговара, ќе рече
-Пријатно младичу....тага ---------------------------------------------------------- true religion jeans sale/armband thomas sabo/sabo schmuck/louis vuitton sunglasses |
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
bi se slozil za alfa tv ama i nasa tv e ok tv sega burekot toe mora da ima takvi emisiii |
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
kade e burekot be
|
|
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
сигурно некаде на одмор |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Има според мене добра гледаност Јади Бурек,а би имал многу поголема доколку почесто носи гости во емисијата.
Не мора да се политичари гостите,онака интересни луѓе,мислам за да би се разбила монотонија нека биде тоа и собирач на ќибритќиња или салфетки ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
да има гледаност...порано почесто го пратев,
оваа година не бев баш во можност но здравје кога ќе почне
новата сезона обавезно нема да го пропуштам....
носеше порано гости и тоа не само политичари,
имаше од областа на културата, здравстото и сл. не знам за оваа година како било
![]() како и да е, мене ми е интересна емисијата и кога нема гости...
Изменето од Schatzii - 10.Август.2010 во 11:11 |
|
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
lilica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Овој од многу јадење на бурек да не поврати!
|
|
Кој бара ќе најде.
|
|
![]() |
|
Pannet ![]() Група ![]() ![]() Истражувач Регистриран: 05.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Последната сезона му беше најдосадна. Нема живост веќе во емисијата. Треба да воведе нешто ново. Го следам уште кога беше на 103-ка и ми се допаѓаше, но се се менува, па и народот, а бидејќи емисијата е за народот, треба да се промени. А повторно ли ќе биде на Наша ТВ?
|
|
![]() |
|
unitedMACEDON ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 35 |
----------jaNKOO BESE INTERESENNNN ALI PUSTA PARA PROKLETAA OTIDE U POLITIKA !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Македонија Засекогаш
|
|
![]() |
|
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
A so treba da pravi, da dozvoli nekoj da mu go due cela vecer se vo imeto na "demokratijata". Duri i e dobar so lugjeto i mnogu kulturen.
Milion pati rekol, ako ne vi se svigja imate daljinskko i smenete go programot, toa e negova emisija, toj ja ureduva itn... Doma kaj mene jas gi kazuvam pravilata, a kaj drug gi pocituvam pravilata na drugiot. Mnogu ednostavno. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
![]() |
|
pocna burekot nova sezona na nasa tv se vrati od odmor janko
|
|
|
|
![]() |
|
lilica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Janko-kasni si i nesto drugo!Dosaden si veke!
|
|
Кој бара ќе најде.
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() Го нема веќе еден месец..и како што гледам...
веќе почнува да му ...недостасува ..на луѓево ......
![]() ![]() ... не го оставаат и овој период во времето на одмори...
...на раат ...да си го ...изеде бурекот......
![]() |
|
![]() |
|
Јанко се врати, од синоќа почна новата сезона
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |