IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали би простиле неверство?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали би простиле неверство?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2526272829>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2010 во 12:18
Originally posted by sanja-a sanja-a напиша:

простено му е
od tri patiголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2010 во 00:10
Тема: Дали би простиле неверство?

Mozno e... na poslednata ispoved.
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2010 во 00:24
Тема: Дали би простиле неверство?

zavisi ako ne se zaljubila
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2010 во 00:28
Laki, so vakvi misli bi bil idealen partner na dosta devojki...
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2010 во 02:12
можеби би прогледала низ прсти.....за еднаш...ко ниеднаш....
ама за повеќе пати НЕ.
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2010 во 02:30
interesno prasanje e dali bi barale proska za neverstvo...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2010 во 02:30
Во спотов е посебен  
Наравно дека би им простила

Изменето од zamislena - 22.Август.2010 во 21:20
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2010 во 19:17

Едно НИШТО кажано не на време... станува НЕШТО после некое време...воздивнување....
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2010 во 19:32
не знам. не сум била во позициjата на простувашт...
може би -да, може би- не...но знам дека неверството има многу лица...и едно од нив е наj грозно- предавничеството на "ние".
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2010 во 19:37
koga kje dojde vreme
kje zastanete vo toj MOMENT NA ODLUKATA
tek togas kje znaete
nikogas odnapred NE

големо%20гушкање  se shto dosega kazavte se LA PAROLI

oti tuka ne se zboruva za vaseto ego bre, nego za vasiot zivot koj e sto pati povreden od vaseto ego

Изменето од anakin - 14.Август.2010 во 19:37
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2010 во 19:39
мене наj веке ме занима како изгледа простуването?
дали се доволни двата збора или...збунетост

оти понекогаш простуването било само во тие два збора, а "неверникот"
после станува жртва на една пасивна агресиjа.рамнодушност
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2010 во 19:46
nikoj toa ne moze da ti go kaze od pshiholoshka gledna tochka
nema scenario i upatstvo
ama moze nekoj da raskaze svoe prostuvanje kako idelo.. e toa moze

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2011 во 18:49
Значи вака би идело сценариото :

2 години сме во врска, живееме заедно, споделуваме заеднички моменти, НО еден ден.....

Бев во креветот со него, уживајќи во еден од нашите вообичаени водења на љубов во сабота попладне. Леѓев на чаршафите разнежено дочекувајки ги неговите бакнежи кои највеке се движеа по внатрешната страна на моите нозе , кога тој ....наеднаш застана.

„ Не можам...„

Збунета со ова неопределено двоумење , прашав што е работата. Стана од креветот, се погледна кратко во огледалото и тогаш лицето му поприми болен израз....

„ Мона, морам нешто да ти кажам.„

Гледав како неговиот долг пенис почнува да паѓа.

„Сношти се случи нешто...„
„Што се случи ? „ прашав навлекувајки го чаршавот преку телото.

Гледаше право во моите очи, а потоа застана како нешто да пресметува.

„ Спиев со некого„

Ми се стори како некој да ме убоде. Прво потполн шок, збрканост , потоа ништо, а потоа се појави болка. Тоа е навистина чудно, колку зборови и да требаат за да се изгради една врска, секогаш се доволни само 3 збора истата таа врска да се сруши до темел.

Он беше верен. Можеби не веруваше во ништо друго, но веруваше во нашата врска. Мислата дека некаде, на друго место, би можел да побара задоволство никогаш не ми паѓаше на памет. Сега кога тоа стана реалност, почувствував мачнина.

„Бев мртов пијан....едвај се сеќавам што се случи.....тоа беше грешка......навистина ужасна грешка.....го делевме таксито бидејки се вракавме дома во ист правец.....се мразам себе си.....морав да ти кажам......мораш д ами веруваш....те сакам...„

Станав од креветот и почнав да се облекувам, полна со бес и лутина.

„Мораш да ми веруваш.....тоа не ми значеше ништо.....ништо...„па...кажи нешто....„

Но, јас не реков ништо, облекувајки ги чевлите тргнав кон излезот. Кога ја отворив вратата, се свртев и го прекинав молчењето.

јас:  Дали мислеше на мене ?
он: Што?
јас: Кога се ебеше со девојката дали мислеше на мене ?, дали бев во твојата глава?
он: Да, секако дека беше. беше таму цело време.......
јас: Готово е,,, се надевам само дека беше вредна за тоа.

Ја отварам вратата и излегувам од станот, а он извикува:

„ Мона, те молам , Мона......„
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2011 во 19:27
е ова боли...

не дај боже вакво нешто човек да дочека...тек тогаш ќе биде... аста ла виста
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2526272829>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.