|
Се сакате ли себе си???? |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 25> |
Автор | |||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Egoizmot i suetata sto sme gi uniformirale kako mana sekogas bile doblest Mesi.Gledaj gi procepite vo istorijata i nejzinite istaknati "akteri"...
ostanatoto e samo lesna hrana za onie sto ne mozat na drug nacin da gi iskazat svoite ekspresii...so simple DEFINICIITE SE ZA ONIE STO,VO SVOJATA NEMOK,OBOZUVAAT DA GI CITAAT I NAIZUST KAZUVAAT! Изменето од Joshua_Tree - 28.Јули.2010 во 19:04 |
|||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
OK, toa e tvoeto mislenje, a chinam i iskreno veruvanje... koe jas ne go spodeluvam, ne od teoretsko-intelektualno nivo, tuku od sopstveno zhivotno iskustvo.
No, mozhebi jas sum potpolno vo greshka, a ti si apsolutno vo pravo. Изменето од Messenger - 28.Јули.2010 во 19:09 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sekade i sekogas eftinoto i ona na gotovo e lesen plen za onie drugite...za niv prirodata dala ubava definicija...sto ne znaci deka tie ne treba da postojat
Znaes Mesi,prirodata gi sozdava zakonite sto covekot nikogas nema da gi pobie.Btw go pocituvam tvoeto mislenje...samo primi sovet i pogledni od drugata strana...za promena i malku zabava Изменето од Joshua_Tree - 28.Јули.2010 во 19:15 |
|||
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
очигледно не. оти секоj моj покрет е иницииран од мисла за или поради другиот.
што за будала треба да си да не се сакаш??? |
|||
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да, се сакам себеси, начинот на кој размислувам, чувствата кои што ги имам. Си го сакам и физичкиот изглед, иако сум далеку од совршенство. Се сакам себеси, иако сум многу самокритична за некои работи.
|
|||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако не се сакаш самиот, никој друг нема да те сака.......
|
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bravo pagane za razmisluvanjeto . Mnogu tocno |
|||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E ajde,KINGDAVID,objasni mi sto e toa za bravo vo tvojata nesigurnost?
|
|||
|||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ај викам да не се мешам, ама мислам дека поентата на Кинг е да ги прифатиш своите мани и недостатоци(истите кои ја создаваат таа несигурност) и да се сакаш себеси и покрај тоа.да ја прифатиш несигурноста како дел од тебе |
|||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
AaAaAaa....aj pak probaj da objasnis sto sakase da kazes.....da prifatam sto?
|
|||
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mojata nesigurnost? Zaradi dve ako vo dve moi recenici proceni deka sum nesiguren vo sebe? Odi coveku leci se dodeka ti e vreme, oti moze kasno da bide ako prodolzis vaka Se nadevam deka nema da se navredis od mojata replika. Pozdrav! |
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да си арогантен не значи да имаш самодоверба, Джош! |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
glupposti
sekoj covek se saka so svoite mani i doblesti. oti od svojata koza se nemoze ama ima i takvi koi se trudat da stanat podobri, poumni, pocovecni ali toa ne menuvam nisto vrz sakanjeto na samiot sebesi nekogas kje rece nekoj SE MRAZAM SEBESI SO SUM TAKOV, to toe e momentalna izreka za lele kolku gresam i se povreduvam ili dozvoluvam da me povredat.. i tolku |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
рече и отсече! |
|||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |