|
Најдобро време за секс? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 23> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha\sega mi tekna so sakas da kazes si se vozela so nekoj 37 sekundi vo vozot Beograd Atina i sega seto toa so go imas napisano e plod na tvoe iskustvo pa taka kazi PS nemoj nikogas na pisuvas ZA TEBE ZNAM.. oti taka forumdzite kje steknat pogresen vpecatok deka sme se plesnale , pa sega znaeme za nas nemoj ziv ti se,, kje ima ogovaranja Изменето од anakin - 13.Август.2010 во 00:51 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незадоволство и плод на искуство да,но не во воз.
И добро е што се трудиш да ми обелиш образ пред форумџиите....а оговарање имало и ќе има,тука неможеме ништо. Малку шега со доза на вистина на моја сметка,не е на одмет,па кој како ќе сфати,нека сфати. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kazi sega od 1 do 10 kolku ti bea zabavni ovie 5+5 nasi komentari?
inaku bi sakal da ti kazam 1. ne se site 37 sekundi isti 2. ne se site mazi i zeni isti 3. nikogas ne veli deka se znaes, mozes da se iznenadis kolku lesno mozes da smenis mislenje 4. ne reagiraat site isto, kako naprimer vo ovoj slucaj jas, taka da ocekuvaj se i seshto 5, bi sakal da te pozdravam,, i jas davam bedna 4-ka za nasiot razgovor Изменето од anakin - 13.Август.2010 во 00:57 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па добро,донекаде се согласувам со тебе ...еве под точка 2,3 и 4....и како што велиш тоа заслужува бедна четворка.
Инаку немав намера да развијам дискусија,ама ете тоа секундите меиспровоцираа,па искоментирав,се разбира од мој аспект-женски и во ниеденмомент немав намера да те навредам со забелешката...напротив,сакав да докажувам дека мало е времето за големо задоволство. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едниот од вас е поголем џентлмен
не кажувам кој |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ete
ne e vremeto malo toa trae celi 37 sekundi nekoja zena cel zivot ne moze da pomine kolku druga za 37 sekundi e toa mi bese ideata,,,, vremeto e nevazno u sexot, a koj tvrdi deka e togas e neiskusen ili neznalica, vremeto e irelevantno, nekogas e kratko nekogas e dolgo nekogas e predolgo ne se opteretuvajte so vremeto nego so nasmevkite posle sexot Изменето од anakin - 13.Август.2010 во 01:16 |
|
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш и не знам за колку време , туку колку сум свршила...
тоа е наj важно...патем...на утрово , кога се уште не сум се пробудила...ммм...наj убаво време за секс е! |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najubavo vreme e koga
1. toj prezenterot na vesti vo kanal pet, cita vesti i e definitivno na rabota |
|
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...вери фани...
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najubo vreme za sex e koga vasata zena ne e vo gradot
|
|
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вальда и за неа е наj доброто време!
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najubo vreme za sex e vo terminot koga so drugarite igrate fudbal
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e jebiga vo pravo si ja povlekuvam mislata i ja proglasuvam za nevazecka faki |
|
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зарем има најдобро време?
Најдобро време нека ни биде секогаш кога ќе ни зовријат хормоните,кога ќе бидеме максимално возбудени од присуството на нашиот партнер.....шаблоните да ги баталиме ,а и полувремињата на утакмиците,така страста умира и се се сведува на навика или потреба. Изменето од renatax - 14.Август.2010 во 10:14 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |