|
Дали сте личност за во медиум? |
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јок.
Немам фаца за таква професија. Плус, знаејќи се себеси... најверојатно ќе се искезам ко нездрава на сред снимање така да... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
ARTE
Сениор Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da sum. i za pred kamera ali i za pozadi kamera.ali na asl tv taka da na nasa ili mak tv ako ne se naprai nesto poarno neam da me vidite.ako me vidite moze na nekoja straska.ali so ozbilen proek a ne so gluposti i obicno voditelstvo i taka netsto toa ne.
Изменето од ARTE - 03.Август.2010 во 00:58 |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сум, ама за радио, особено ме бива за зборување сам со себе и за јадење трици за секојдневието и случувањата
неостварен сон ми е да си имам своја рокенрол радиостаница едит: малце смешно ми падна колку луѓе гласале дека се фаци за во медиум, а го искажуваат своето мислење со таен идентитет и невидено Изменето од zabegan - 08.Август.2010 во 22:21 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke se rasipi kamera od mene,hehehehe, ne ne sum.
|
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, срамежлива сум, посебно за такви работи. Ќе се укочам на сред емисија/интервју..whatever.
|
|
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |