|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 426> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma ne vredel togash...za sekoja suknja stom trcaa i mene me laze i misli mu veruvam
|
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu ke te boli...strashno ke ti bide...no ke pomine 100%a posle veruvaj toj ke pukne od maka koga ke go prezalish...sekogash e taka....sega ke se zanesuva,ama tvoja ke bide pobedata na kraj...
|
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa najmnogu boli..veruvaj znam...se zanesuva,te ignorira...abe ti doaga da vrishtish od maka....ama ke pomine smiri se i toj ke izgubi na kraj...strategija...
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuu,...teshko na toj,.....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sovet za samokontrola morash da pobarash utre od Delfin...kako mu uspeva neznam....
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ti vreskaj,...nikoj nema da te slushne,....
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Istoto mi go pravat i mene..ama za inaet ne vriskamne vriskaj ni ti...smiri se...
|
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam strumfeta da se smiri,da pomine vreme da preboli,a na onoj sto ja povredi da mu padne meteor na glava koga ke ja vidi kako bleska od sreka vo nechija druga pregratka....e toa sakam...
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa obicno taka biva Beleg.... otposle stanuvaat svesni so izgubile.....
ama togas koj gi vrti
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам...утре навреме да вратам филмојте...
|
|
Точачиња.
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koi filmovi?
|
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vriskaj i ke ti olesni ili mavaj vo pernici
|
|
|
|
veda
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da me saka!!! A vie sakate ?!!!???!!!??!!??!!??!
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAKAM DA SPIJAM...................
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |