IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Влијаеше ли Форум на вас?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Влијаеше ли Форум на вас?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415>
Автор
Порака
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2010 во 21:43
голема%20насмевка им се змрзнаха аватарите...verry verry cleverголема%20насмевка
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2010 во 21:46
да

edna u kafana mi veli nasmej mi se ubavo
jas vednas pocnav da baram  Emoticon  повеќе...

ne be ne vlijae forumot na mene голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2010 во 22:06

газење%20од%20смеење

Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Charmedgirl18 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Мај.2009
Поени: 868
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Charmedgirl18 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2010 во 23:30
влијаеше да сфатам дека со некои луѓе едноставно не може да се комуницира сериозно, се превртуваат на зезање, некои луѓе се помалку груби во односот отколку што личат на прв поглед, и дека некои луѓе се поприземјени отколку што изгледа дека се
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2010 во 12:18
moeto bitie e plastelin i sekoja drazba sto ke dopre do mene pravi promeni vo pvobitniot izgled...moreee pisuvanje....kolku sum pametenголема%20насмевка
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2010 во 15:32
Да.Така ми повлија ,че се оженив ........среќа
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2010 во 18:30
Originally posted by емил емил напиша:

Да.Така ми повлија ,че се оженив ........среќа

аплауз.......голема%20насмевка

Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2010 во 21:08
Мил мој Идивиди....ти си чудо некое, па иако не пишувам многу и не филозофирам , јас свашта имам прочитано на тебе.... многу сум станат појак од ко сум овде...големо%20гушкањетрепкање
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2010 во 21:32

Vlijaese na nacin podobro da gi prenesuvam mislite vo tekst да
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2010 во 21:37
реков дека на таа тема ке пишувам само за на краj, ама сега ми текна нешто "паметно" де:
ми влиjаеше, ми влиjае , македонскиот го "збриша" бугарскиот, сега кога зборувам не кажувам искам , туку сакамизненадување...и уште ...ама уште многу  малку ми треба да поверувам дека сум Бугар- 100% туркомонголплазење...ама малку ми треба така да знаете...така де...Go Ahead!даголемо%20гушкањезабава

Изменето од pagane - 27.Септември.2010 во 22:34
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2010 во 21:38
Originally posted by pagane pagane напиша:

реков дека на таа тема ке пишувам само за на краj, ама сега ми текна нешто "паметно" де:
ми влиjаеше, ми влиjае , мекодинскиот го збриша бугарскиот, сега кога зборувам не кажувам искал , туку сакамизненадување...и уште ...уште малку ми треба да поверувам дека сум Бугар- 100% туркомонголзабава...ама малку ми треба така да знаете...така да...Go Ahead!даголемо%20гушкање

Pagane големо%20гушкање среќа
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2010 во 22:32
Отприлика...-знаете поговорката:

Што нема да те убие , те прави посилен...

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
голема%20насмевка
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2010 во 22:35
Originally posted by KINGDAVID KINGDAVID напиша:

Originally posted by pagane pagane напиша:

ми влиjаеше, ми влиjае , македонскиот го "збриша" бугарскиот, сега кога зборувам не кажувам искам , туку сакамизненадување...и уште ...уште ама многу малку ми треба да поверувам дека сум Бугар- 100% туркомонголзабава...ама малку ми треба така да знаете...така да...Go Ahead!даголемо%20гушкање

Pagane големо%20гушкање среќа

голема%20насмевкаплазењеголемо%20гушкање
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2010 во 23:35
Originally posted by Џо Џо напиша:

Отприлика...-знаете поговорката:

Што нема да те убие , те прави посилен...

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
голема%20насмевка
Епа Џо, налетав на ова несвесно и морав да реплицирам, не дека имам нешто против тебе па ти одам по постовите , али увјек ми паѓат у очи....

Абе дете... многу буквално си го сватил, а и поговоркава малце не и местото тука.... големо%20гушкање

ваљда ти не чекаше форумов да те убие дасмеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.