|
Педофилија и инцест во семејството |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 27> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓе мои дали е ова нормално???Што им е на луѓево? Има ли будалава совест?
Педофил од Охрид силувал седумгодишно дете |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova e nezdrava rabotaaaaaaaaa, strasno sum luta koga slusnam za vakvi nemili nastani, samo Kastracijaaaaaaaaaaa za pedofiliteeee!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
of omaa tema ja izbegavam a od dr strana stalno mislam,kaj nas imase siluvano momce,posle drugarka na sin mi,znam jas trcav po okolinata ja barav,vikav,prepotuvav,ja baravme nekolku komsii,devojceto na 12 g i koga konacno se pojavi izvalkana na zadniot del na grbot moze kako sto ja potiskal nas ni dojde dusa sto e ziva i zdrava duri se rasplacivme so komsikata,a taa izgledase zadovolana nekako smirena i drugiot den ni rece nemalo nisto da ne sme panicele.....taka doma ja sovetuvale znam A mojot glaven sovet e muabeti so nepoznati ne, v kola vleguvanje kaj nepoznati ne,ama dali ke se docuvaat nasive deca koga setaat bolni umovi nasekade!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е бе ова? Три, пет, седум години? Па што има во тоа бе? Не ме сваќајте погрешно, апсолутно сум против педофилијата како настраност и педофилите ко психопати, ама некако по ќе го ставам тоа во глава ако девојчето е во пубертет, па и града има и некоја облина... Абе, болна работа, што да кажам... Се изнервирав сега уште толку. За ваквите -само кастрација! Би ги тепала до смрт, искрена сум. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од секогаш сум била против ...смртна казна.... но
за вакви случаеви ..немам ниту жал ..ниту милост........
Крајно време е да се донесе најстрог закон за .... педо....
..не сакам ни да го допишам зборов........
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се логирав специјално да искоментирам на темава... ама ... немам зборови... 3, 5, 7 години девојчиња... уште татко им е злосторникот...
Ништо, доживотен затвор, нема друго.
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа избегав на Политика малку да се“ испразнам“, Ми се згади животот.Од нервоза , буквите ми играа пред очи не прочитав асално а ми се гади да се вратам назад...големкото дете го злоупотребувал од кога имало една година. Па каде била мајката бре
|
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za vakvi tipovi najblaga kazna e smrtnata kazna, najloso ke si pomine koga ke go zatvorat bidejki e tezok kriminal ke go stavat vo najlosiot del od zatvorot so najgolemite zlostornici, pa vidi sto ke mu se slucuva. |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e kade dee...taa e prva da ja grabnis da ja otepas...kako moze da ne primetis sto se slucuva so deteto tvoe bre alooooo retardiraniiiiii...mislam deka zasluzuvaat naj losa kazna.........kreteni....a toj pak mazot bljak....treba ziv da gori.... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za vakvi tipovi najblaga kazna e smrtnata kazna, najloso ke si pomine koga ke go zatvorat bidejki e tezok kriminal ke go stavat vo najlosiot del od zatvorot so najgolemite zlostornici, pa vidi sto ke mu se slucuva.[/QUOTE] Три млади животи уште на почетокот на своето живеење...
се уништени.... Како тие млади и невини душички ..ќе растат
и ќе се развиваат..носејќи толку тежок товар..низ целиот свој живот......
Монструм... ѕвер... чудовиште... тоа се преблаги зборови...
за .. некој ...кој не заслужува ..да ја види ..светлината на денот...
...па макар тоа да е и од затвор........
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovoj go "shie" duri i onoj vienskion.
..toj, barem chekal da mu porasne kjerkata ! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Strashna rabota ....nema dovolna kazna za nego....i smrtnata kazna koga bi postoela kaj nas bi bilo premalku i prebrza kazna ..... barem spored mene....no bi mu smislila jas edna pouchna kazna koja ke trae i trae, dolgo i dolgo ....
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
доживотен затвор и кастрирање за ваквите типови...смртната казна би му дошла ко награда
а не е лошо и мајката да ја сместат во некоја институција...можеби бил монструм,можеби не можела да му се спротистави лично,но постои полиција,социјална служба...ако ништо од тоа не помогне постои пиштол ...без око да ми трепне би го кастрирала
во секој случај колку тој е виновен толку е и таа...кој се’ не шета по земјава ...брееееееееееее
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |