![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 522523524525526 680> |
Автор | ||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
СП...Навистина...шо прашувам се и сешто...
![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
СП...знае ли Ninja
35
дека од балкон се седи на форум
![]() и многу СП Знаат ли новинарите дека некогаш им прават “мечкина услуга“ на политичарите и партиите и дека некогаш сакајки да оцрнат некого, во суштина ги оцрнуваат другите???? ![]() |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
СП
Зошто мисли дека не е вклопена ![]() ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
|
сп зошто не се преселам на клима конечно?
![]() |
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
![]() |
||
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
|
СП зошто мисли дека сум вклопена? ![]() ![]() |
||
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
СП
Таа ЛП кај мене ќе слета? Ма и не СП толку, кога веќе знам ![]() ![]() Изменето од ФорумскаБаба - 11.Август.2010 во 21:12 |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
SP ... zasto na zelkata sekogas i se veseli listovite
![]() |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
ФорумскаБаба банирана на два дена
Навреди од овој тип се невкусни и не се толерираат. .....why,...whyyy....? ![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
СП зошто ли си го направила тоа на веѓите?
![]() |
||
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
СЕ ПРАШУВАМ.... 750ка или 850ка.... не ..... ај 101.... ај ... , не , Шкода е боље.....
шкода... шкода... кадет бе, каква шкода.... уствари буба... ипак да си побарам ескорт.....????? Ај југо... цел ден вчера се прашував ова, ама и денес изглеа... |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
каj ми отиде музата?
|
||
![]() |
||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|
се прашувам зошто уште се измачувам? што не опнам еден вентор да ме олабави малку?
|
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
сп..кај ли тргна . ![]() ![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
сп.... а ќе биди ли??? Не ми излегува од главаа...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 522523524525526 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |