|
Смртоносна магија со помош на жива |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | ||
jahra
Нов член Регистриран: 01.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa,koga bea vo moda zivinite termometri,eden ist takov i se skrsil na baba mi,i za da ne padne zivata na tepison ili kade i da bilo brzo-brzo ja stavila vo solja za kafe....toa i se naslo priraka...i jas taka,dete ko dete(sta zna sta su 300 kila druze sudija)zeden,od igrata so drugarcinjata,tocno taa dotocna solja mi se najde prva na raka(iako bese postavena na najgornata polica),staviv sok,koga ja nakrenav da pijam kako v pustina da sum bil 3 i pol dena...pa koga spiska baba mi...eheeeeejjjj
I taka sto vi velam,opulete si gi ocite,a ova so magiite(VooDoo)...neznam dali da veruvam ili ne... |
||
jahra
Нов член Регистриран: 01.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pred nekoja godina vo moda bese ARIEL ili BONUX,rastvoren vo casa voda... |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има еден многу познат факт, тој е: there is no such thing as magic, all the "magic" is ilusion па така и со ова.
живата е отровна и тоа многу, па KIDS DON'T PLAY WITH MERCURY(жива) |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo princip ne veruvam........no ima nekoj raboti koi ne mozat da se objasnat.............nedostasuva edna niska vo sindzirot...............
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nego ne spomna nikoj kako se manifestira 'ziva' magijata...ocigledno nikoj ne umrel od taa magija, ce da ja najdea patolozite pri obdukcija...
I uste nesto ...procitav deka mozelo da vi ja ubacat zivata vo teloto od daleku......E toj sto moze da go napravi toa , najverojatno treba da go patentira izumot za transport na metali na golemi rastojanija bez koristenje na pomosni sredstva....abe milioni ce napravi...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova beshe dobro |
||
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima takvi so i crvjaci od ushi vadat...
Bog da cuva i da brani do koga ke se rasparavate so takvi gluposti...... abre makedonce |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со тоа со црвите што викаш... Имам со свои очи видено. На сестра ми и вадеа. Ама не е тоа темата... офтопик сум. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ццццц.... Жива ,црви.....аман бре луѓе па 21-ви век сме. Па ајде ова со живата незнам,може некој што ја'' вкусил'' да сподели со нас мислење,ама па ова со црвите??? |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se dodeka ima luge koi veruvaat vo ova i slichni na ova raboti ke ima vakvi luge .Luge koi zarabotuvaat na lugeto koi imaat nekoj problemi, a ne gledaat nikade reshenie za istiot pa se probuvaat so nadez deka ke najdat izlez za svojata maka
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па да во право си Газела,јас повеќе би ги разбрала луѓето кои го одбираат алтернативниот начин за избавување од нивните проблеми од самонаречени јановидци,оџи и какви ли уште називи имаат овие народни лекари ,отколку овие другиве кои си поигруваат и демек лекуваат ( за добар надомест) се разбира.
Уфф...се нервирам,дали со мирна совест ги трошат вака заработените пари ?!?!?! |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sovest?.....hm da ne gresham mnogu i da ne pametuvam jas ,ama mislam deka "tie "i sovest nemaat bash zaednichki tochki ...operirani se od sovest odamna i se gledaat samo da zarabotat...
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ziveeme vo trodimenzionalen svet. Znaci, sekoja rabota mozete da ja gledate (sogleduvate) od povekje aspekti.
Ponekogas e dovolno samo maaaalku da se pomestite i da sogledate nesto od drug aspekt. Da, generalno e taka. Postojat lugje sto ja koristat tugjata maka ili lekomislenost za da zarabotat. No sto e so tie na koi im e potrebna takvata pomos? Eve, da gi trgneme nastrana onie lekovernite. Postojat lugje na koi modernata medicina ne moze da im pomogne. Zarem tie lugje nemaat pravo na nadez, kakva i da e, kolku i da cini? Samo drug aspekt, nisto povekje... |
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па Марко јас во постот погоре веќе се произнесов за луѓето кои имаат мака,давеникот се фаќа и за сламка кога сите ,па и модерната медицина ќе кренат рака од него,иако во целост не ги поддржувам.
А зошто??? Еве земи пример за болeн од карцином кај кого болеста толку многу земала замав и напреднала,што ги метастазирала и околните органи и од таков болен медицината кренала раце. Колку и да си лаик од медицински аспект,свесен си за безизлезноста и исходот на болеста,а сепак некои спас бараат кај вакви надри лекари. Оправдуваш ли ти? Изменето од renatax - 28.Август.2010 во 12:54 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |