|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 327328329330331 339> |
Автор | |
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rucav....vcera vistinski rucek...denes...
poarna sum...samo do koga |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бабо ти посакав добредојде,оди види.
А што ти станало? Да не си добила некое тровање од калем лубеница? |
|
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не..туку друго е во прашање... ---- Ќе одам после сега бев na chat тука...ама чудни станале бе...за два дена Дури и тие што пред неколку дена ме гушкаа, сега почнаа да ме напаѓаат за една глупава реченица. Од сега ќе ќутам! И само ќе ги читам! |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа од кај да знам јас, се е можно во лето
Кој те напаѓа? Да дојдам на чет да ги решам сите таму а? Озбилно, кажи ми кој се тие против тебе-по лп. |
|
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислењата од Господин The_Boss се со авторски права и несмеете да им правите паст и копи!
Потпишал: Димитар - The_Boss nesmeja ja - da ne sum budala da pravaam prvo kopi posle pejst vo obraten red Изменето од d4 b3 - 09.Август.2010 во 15:11 |
|
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво се прави паст бе да бе
Ако не ти се верува оди во првата книжарница и побарај ја книгата: 10те Интернет заповеди, автор Димитар.С |
|
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas i zapovedi
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле да бееее ...ете кој ќе ме насмее на ваков лош ден
Чаки нема ништо бе. Само луѓево се мрднаа. Изгледа од жешково е или од ...нешто...трето |
|
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=aFd5Cci_pE4
dali da ne zamolam pocgituvanite moderatori da mi stacat za potpis "1 unlimited" |
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj mene nema pavila
ima samo edno Go Ahead, Make My Day! |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да беееееееееееее
|
|
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ko be
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1 327328329330331 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |