![]() |
|
"Foto Akcija" |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa dobro, sto ne kaza vednas krugceto za fokusiranje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dimi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
valjda si videl na nekoj starite aparati
eve vaka
ili nesto slicno Изменето од *deemee* - 19.Јуни.2006 во 16:05 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
A kako izgledaat tie crtki na pentaprizmite ![]() |
|
![]() |
|
dimi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
bobi poradi kruzniot oblik i kockite vo pozadina mene mi izgleda kako ona sto go pustaat televiziite otkako ke im zavrsi programata. koga veke e vo kruzna forma neka izgleda kako objektiv odnosno crtite neka bidat kako onie sto gi ima na pentaprizmite na postarite aparati.
|
|
![]() |
|
Mire ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Iskreno mene sinata mi izgleda ljiljakovo. Inaku formata mi se dopadja (za logo, a ne za baner).
Malku pobliska do bojata sto ja predloziv e sinata boja na forumov (sinava lenta nad prozorcevo - na koja pisuva "brz odgovor")
|
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
да коки сега видов... не таква рамка.. не ми штима логово... дај направи ми те молам убава рамка и некако поите затемни ми ги за нијанса..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
KoKi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
cudna mi e okruglata ramka... barem ista boja da bide... sega e levo plava desno siva (desno ne se ni primetuva) abe luge zborete, samo jas pisuvam zabeleski:( |
|
![]() |
|
zarijan85 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 28 |
aha....super e!dodusa mene i dvete podednakvo mi se dopagaat:))
ama i ova ne e loso...pokompaktno mi izgleda!!! Pozdrav! |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() Decki, dali ova ki se dopaga poveke od kvadratnoto ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Heh, uste prasuvas. Pokanata ti da dojdes vo Skopje (vecerta koga se formirase klubot) namesto nie vo Veles, bese medju drugoto i poradi toa ... da iskoristime prilika da ni se pridruzis ... od cisto sebicni pricini de, ni treba i nekoj sto znae da fotografira ;)
|
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Fala im na site na cestitkite (smeam da se zablagodaram vo ime na klubot? ;)
Bobi, prvoto mi se dopadja najmnogu. Mislam deka logoto bi bilo najdobro da e vo kruzna forma kako sto predlozi Natali. Takvo kakvo sto e samo so kruzen crop. Eventualno, ako sakas da se macis, staj mu ramka kako na prviot baner i resen problem.
Ona sto me plasi e sto spomnuvas memorandumi i sl... zvuci kako rabota :PPPPP
|
|
|
|
![]() |
|
Rade Lukovic ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
CESTITO, Do Pretsedatelstvoto i clenovite na Foto klubot. Najiskreno Vi pozeluvam mnogu uspesi, dobro druzenje i dobri fotografii. Se nadevam deka dobro ce sorabotuvame Elema i Foto Akcija i ce go vratime sjajot na Skopje od osumdesetite koga egzistira 5 dosta jaki kluba.
Iskoristete go prostorot i moznosta da organizirate samostojnii,i grupni izlozbi a mislam deka,i G-dinot Zlatko Teodosievski ce najde razbiranje
i ce Vi dade celosna podska.Ako samite ne se izborime za adekvatno tretiranje na fotografijata nikoj drug nema da ni pomogne.Zatoa samo
napred.
Sekoe dobro,
Rade Lukovic
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ke probam ![]() |
|
![]() |
|
KoKi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
ooo koj se prikluci vo muabetot
![]() pa ako dojdes licno da se zaclenis....sega barem mozes
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |