![]() |
|
Преку глава ми е од.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 19> |
Автор | |
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
od luge koi se meshaat u se i ti solat pamet za neshto
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
od lugje sto sakaat da e se po nivno, ne prifakjaat sugestii, mislat deka sekogash se vo pravo!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
од дечиштана во дворот
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
..Od Baksuzi
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
од пофалбите на некој членки на Идивиди
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
од инаетливи и себични луѓе
![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
од главоклимачи
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
од забелешки
|
|
![]() |
|
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
преку глава ми е од...загревањето на компјутеров
![]() |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
преку глава ми е дојдено веќе...од све
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
XStrongAngelX ![]() Сениор ![]() ![]() секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
ПГМ од луѓе кои мислаат дека знаат се а тие воопшто не знаат,PGM од училиште,ПГМ цигарите кои неможам да ги поднесам,ПГМ од братучедами која не ме остава на раат
|
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
|
![]() |
|
XStrongAngelX ![]() Сениор ![]() ![]() секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
ima uste ama vo momentov ne mi teknuva
|
|
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
,.,..od ...mochkovci...na ..bitni mesta vo ,...drzavata!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |