|
Што ве привлекува повеке изглед или карактер? |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 37> |
Автор | |
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na prv pogled izgledot me privlekuva ma da ako ja upoznam podobro i da ne e moj tip a da si pronajdeme zaednicki mislenja itn moze i karakterot da me privlece
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изглед прво. Ама тука не пребирам. Битно е да е висок и да нема грда фаца. Нејќам ни перфектна, со убав нос и најубава муцка. Нејќам он поубав од мене да биде. -.- (патетично)
Се на се, ако ми е симпатичен на фаца одма доаѓа проверка на хумор (сатиричен по можност) и памет. То. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме привлекуваат плавуши со секси става - да е витка ,да има долги нозе, да е со цврст задник да има бујни гради, да има сензуални усни кој асоцираат на -знаете веќе што... Всушност право да ви кажам не ми е битна толку бојата на косата - може да е и црнка и бринета...иако некако плавушите ми се предизвик. Што се однесува до карактерот тој воопшто не ми е битен- иако не сакам кога е попаметна од мене. Повеќе ми одговараат оние со ниски морални и воопшто интелектуални вредности
|
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo izgledot ,no koga ke cujam deka zhabi mu izlegvaat od usta begam od izgledot i normalno pred se karakterot e toa shto mi e mnogu vazno
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So eden zbor...mi lici..na |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Антони има баш строги критериуми.
|
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Совршената девојка за Антони е плавушата од вицовите, згодна, но без мозок
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ипак, мислам дека тоа беше сарказам.
|
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тој што ќе каже дека повеќе го привлекува карактерот...
лаже... тој што ќе каже дека го привлекува само изгледот... лаже... познавам неколку... кои ги нарекувам... вистински... жени... но тоа не се објаснува... што е вистинска жена... тоа се доживува... Изменето од којсумјас - 08.Август.2010 во 17:22 |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Карактер! Можеби затоа што преферирам прво да го запознаам како личност а после ако биде нешто нека биде. Кај мене нема онаква врска ... денес го гледам ми трепка два три пати и оп ме привлекол. Не е магнет бе ова
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
nena_princess
Група Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Карактер - дефинитивно... Зошто? - Не негирам дека прво што забележуваме кај еден човек е изгледот, а дури потоа „внатрешниот изглед“, но најчесто изгледот знае да излаже, а карактерно еден човек каков е зависи индивидуално од самиот себе... Изгледот не го издава човек, а карактерот ДА !!!
|
|
Секогаш бори се за она што го Сакаш и верувај ќе успееш ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е ни карактер баш, а ни изглед. Нешто до спиритусот ќе да е, внатрешна енергија која се манифестира на уникатен - автентичен начин преку своето креативно однесување... Се у едно де.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
карактер ....се разбира. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da!
...i jas sakam ...''tenki'' karakteri ! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |