|
Дали долгите врски успеваат? |
Внеси реплика | страница <1 3132333435> |
Автор | |
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vikam vikam pa ako ne e taka popravi me slobodno |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
треба време да помине за да дознаам дали е така
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne uspevaat sekogas,a mozda i nikad ne ustepvaat
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Krajot ke kaze
|
|
Wonderful_Life
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Krajot ke kaze ali krajot znae i da boli |
|
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa mie pojasno od den ali i vaka me boli i toa mnogu a neznam kako da smenam da ne bide taka
|
|
Wonderful_Life
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Golem, si treba sam da si znaes resenie za problemite a i ako nekoj drug tid ade resenie ne cini taka da........... Изменето од Wonderful_Life - 20.Февруари.2009 во 17:23 |
|
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoe moe resenie pravi se poloso da bide taka da neznam ni jas sto da pravam
|
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da mislam oti uspevat se zavisi naj vise od zalubenite strani da ne se od interes nekoj od partnerot
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE USPEVAAT NIKOGAS, NEKA NE VE LAZAT, VI KAZUVAM OD ISKUSTVO
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто не би успевале?
секако дека успеваат долгите врски најмногу зависи од самите партнери...
со подолга врска подобро го запознаваш партнерот и веќе знаеш
што сака а што не сака...доколку нешто не функционира и
со тек на време согледаат дека не се еден за друг мое мислење е дека не би требало да чекаат да поминат години па да се разделат...
треба да се делува веднаш
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АПСОЛУТНО НЕ. Еве и пример ќе дадам (за во рубриката верувале или не)...
Еден колега на мајка ми од работа бил во врска со некоја жена 17 години!!! Откако се венчаа, БУКВАЛНО ЗА ДВЕ НЕДЕЛИ СЕ РАЗВЕДОА!!!
Дал да плачам ил да пеам...
Сепак мислам дека битен е квалитетот на врската, а не кој колку време е со некого.
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mi izgleda deka duri posle 17 godini se dogovorile kako da go podelat plenot...
|
|
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od licno iskustvo...ne uspea!koga jas go posakuvav toj bese vazen,koga toj trcase po mene jas se zanesuvav deka sum bog znae kakva zenska..kako maceto i kuceto i na kraj se izmorivme od igrata si rekovme cao!
|
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |