IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Друмска кафана-пушална   III
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Друмска кафана-пушална III

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9899100101102 767>
Автор
Порака
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2010 во 06:31
Охохо и за мене имало голема%20насмевка Сањич...вредно чупе си ти трепкање  големо%20гушкање големо%20гушкање
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2010 во 06:51
За Санти

За мене

И за сите останати...

Изменето од ФорумскаБаба - 04.Август.2010 во 06:53
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2010 во 06:54
голема%20насмевкаAиии....фала ти Ангелке...големо%20гушкањеголемо%20гушкање е после кафето од сања...баш ова сеа ми требит...трепкање 
Ке ве фалам сегде ... голема%20насмевка највредни чупиња тука големо%20гушкање бакнеж големо%20гушкање
П.С: ако не пијат останатите...нивното за мене ок ? плазење
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2010 во 06:55
ОК.За мене може грч ладно пиво
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2010 во 06:56
E ne moze...ostavi za gostite malku

za tebe.....tuka...i toa...site...pred da se flasira

Изменето од ФорумскаБаба - 04.Август.2010 во 06:59
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2010 во 06:57
А зошто не може ?
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2010 во 06:58
Originally posted by емил емил напиша:

ОК.За мене може грч ладно пиво

Stigna pivoto

ne bese toa za tebe emil....za santi bese...ama ...megu postovi izleze

Изменето од ФорумскаБаба - 04.Август.2010 во 06:58
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2010 во 07:00
Јеееееееееееееееееее

:drinks::drinks::drinks:
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 03:33
Nekoj za

pred spienje
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 03:35
Како си знаеш ти трепкање големо%20гушкање бакнеж
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 03:51
jas ne sum za alkohol...dosta mi e za ovaa vecerхи,%20хи...

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 03:53
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Ми примааа големо%20гушкање големо%20гушкање зар ке одбиеш вакво друштво трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 03:55
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

a moze
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 03:57
eve baba me posluzi fala babee toa mi trebaголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
primo jas i za drustvoto dojdov ama vas ke vi treba mnogu da ispiete ovaa vecer za da me stigneteплазењеплазење

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9899100101102 767>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.