|
Зошто ЉуБчо се враќа во политиката??? |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 25> |
Автор | ||||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Можеше да се изгласа, со притисок дека доколку не се изгласа она што треба, ќе треба да ја напуштат Владата и позициите. А верувам дека никој немаше да се жртвува самиот во име на еден глас. |
||||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ne e taka.Dokaz se predvremenite izbori.
|
||||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||||
mbss
Нов член Регистриран: 09.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
А да се запрашата во чие време на владеење имало најмногу пари ??
|
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Koи предвремени избори бе ... |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не говорел за припојување делови кон Бугарија, но говорел за бугарското потекло на македонската нација , тоа си е кажано јасно, пред сета македонска јавност. За него, ние сме најмладата нација на Балканот, а можеби и во Европа. Тоа се негови зборови. Изменето од Македон - 04.Август.2010 во 02:32 |
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Тоа е за тоа што никој не спомнал за историјата на Македонскиот народ т.е. нашето минато (до која година точно беше заборавив) ... |
||||
|
||||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Љубчо го признаваше Александар Македонски за дел од македонската историја. Не случајно на симболот на ВМРО-ДПМНЕ над лавот стоеше сонцето од Кутлеш. Што би барал антички симбол таму, ако истиот немал никакво значение? |
||||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не, тоа е затоа што, според него, најдоцна сме се освестиле. Гледај ја емисијата "Во Центар", прочитај и некои од неговите колумни, се ќе ти стане јасно. |
||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
А и искрено не ја сфаќам која е таа омразеност кон еден човек кој јавно си призна кој е и што е ... единствениот кој има храброст да зборува јавно за се ... Тоа само докажува дека и поголемиот процент од тие што некогаш биле (пример ке го наведам само дедо Киро што не значи дека е само тој) и моментално се власт не се "патриоти" како што се претставуваат , работат за туѓи интереси на наша штета , но никој од нив тоа не го признава ... или нема храброст ни буква во јавност да каже....
Тоа е почитта што ја имам према овој човек ... |
||||
|
||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
"Во центар" ја гледав а и пред тоа кога беше во "XO" ... и да во право е човекот...најдоцна сме се освестиле ... Каков контрааргумент имаш против таа теза(ме интересира) .... ? |
||||
|
||||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Во ред е самиот да мисли дека е нешто, независно дали Бугарин, Кинез, Јапонец или што било. Тоа е негово неоттуѓиво право, но, да говори за севкупната историја на македонскиот народ такви нешта, не е во ред, особено, пак ќе кажам, затоа што до "вчера" дел од таа историја ја признаваше. А и другите патриоти ги видовме, гледаме на кој ред сме дојдени, само од "патриоти". Изменето од Македон - 04.Август.2010 во 02:43 |
||||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ако сме биле Бугари, зошто во исто време се сметале Бугарите за Грци и зошто сета "бугарска преродба" е во Македонија?! Можам и многу имиња да наведам, најпознат е Васил Априлов, кому сета фамилија му останува грчка, а тој единствен Бугарин. И зошто речиси кај сите преродбеници се споменува Александар Македонски, ако ние немаме ништо заедничко со него, како што тврди Љубчо?! Изменето од Македон - 04.Август.2010 во 02:46 |
||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не колега , ако добро сум слушал ... никаде не е наведено дека сме биле потомци или пак сме имале корени од Античките Македонци.Кој преродбеник,просветител или учител ... го има тоа напоменато во неговите списи...Не би сакал да е во право ... но неговото алиби во врска со тоа прашање е баш на место... П.С. забегавме од тема но... |
||||
|
||||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
А некој наш преродбеник рекол дека сме бугари
Изменето од Sunny - 04.Август.2010 во 03:00 |
||||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |