|
Бандини - индиска серија |
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Автор | |
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа серија нема крај (сеуште)!
Изменето од lilica - 12.Јули.2010 во 08:23 |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
Highlander969
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nad 350.....mislam i deka seuste se snimaat epizodi....
|
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ја гледам баш серијава, ама у последно време, ми стана интересна...
ќе може ли некој да ми каже како заврши вчерашната епизода?не ја догледав до крај... |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne gledam serii ustvari uopste ne gledam tv
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа серија е за пред 50 години.Па и порано, но има (сеуште)кои ја гледаат.
Што да се прави....
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За разлика од другите серии, оваа почна да добива и содржина.
Започна како недефинирана во времето и просторот, ама почна да има сцени во кои се опишува борбата на Индијката со предрасудите и половата дискриминација. За разлика од ШЕКЕРЕЗАДА,која немаше никаква порака, со оваа приказна се обработува класно општество, полова дискриминација,семејни врски помегу повеќе генерации,живот во заедница во големо семејство и ќе видиме понатаму што ќе ни покаже режисерот. Пороците како дел од денешното секојдневие и овде ги има , ама не се централен настан во филмот,како што се обработуваат во америчката кинематографија. Поради тоа што се сметаме многу СОВРЕМЕНИ гледајки ги филмовите од Холивуд во кои изобилува неморал, дрогирање, насилство, прељуба и.т.н. ни се чини дека Бандини е нешто што не е за нас. Техниката и стилот со која се работи е сосема различна од сите досега што се давале кај нас. Мислам дека заради лична култура треба да се погледне и нешто вакво. |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ja gledam koga mozam, i bas mi e interesna posebno tie adeti veruvanja i obicai....interesna rabota bil toj narod....
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бандини е стварно добра серија ...... скоро како да е човек во шутка
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес прват го гледав чудово ...дури цели 15 мин
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pretera ovaa Santo site granici na vozmoznoto gi pomina...breeee sve napravi za da ja upravi familijata koja sto ne saka da ja smisli nea...bog da cuva ova ni na film go nemav videno do sega
|
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taru ke go ubie sin i Molik...oti ovoj ke gi kidnapira decata mali od kukata..
|
|
|
lilica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи Тарула во затвор!
И еден по еден сите од Макијаванши ке станат убијци!........... |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da Taru ke bide vo zatvor....a Birva ke priznae pred site deka taa go ubila Ardzan..
|
|
|
Highlander969
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koga ke bide toa?
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |