![]() |
|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7677787980 84> |
Автор | |
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сите мажи изневеруваат
![]() Или барем мечтаат за тоа ![]() Не знаеме дали ќе се изненадите од оваа новина, но ние се зачудивме затоа што дознавме дека секој маж би изневерил ако има соодветна возможност. За да не биде "рекла-казала" американски научници од Северна Каролина спровеле експеримент кој траел повеќе од 10 години и биле анкетирани околу 40 000 мажи. ![]() ![]() Резултатите говорат дека 64% од мажите изневеруваат! ![]() Останатите 36% од мажите биле спремни за изневера, но само ако им се даде можност кога нема да бидат фатени. Во почетокот околу 10% од мажите тврделе дека не ни помислувале за изневерат, но специјалистите тврдат дека тоа воопшто не е точно. Мислењето на научниците е дека мажите се секогаш готови за авантура со друга жена, но некои од нив немаа смелост за тоа или не им се укажало подобен момент. Експертите објаснуваат дека од природна гледна точка нема ништо изненадувачки во врска со ова. Тие додаваат дека сите мажи изневеруваат, а единствената разлика е дека некои изневеруваат само во нивната глава. ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
100% mazi izneveruvaat
a 1% zeni toa znaci deka tie eden posto zeni probaa razlicni100 mazi abe nekoi zeni znaat da uzivaat stopostotno brej brej ![]() Изменето од anakin - 03.Август.2010 во 08:16 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Логиката е таа Анакин.
1% жени значи се одговорни за неверствата од сите мажи?-многу бе ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Јас сепак мислам дека колку проценти се мажи...толку се и жени
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne se tie odgovorni nego kjeflijki neka puknat od muka tie 99% so ostanaa so eden ... zborov nema da go napisam oti kje mi se zgolemi tova reputacijata sega navistina .. neznam so da pisuvam naprimer da go stignam emil mozebi ako napisam delo ko od sejkspir kje mi trgne abe so se gledam cuden, kaj be emil napisal neso dobro,, izgleda fintata e vo neso drugo, ama ne mi teknuje |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Не гледам никаква смисла во изневерувањето.
Подобро кажи не те сакам повеќе и крај. |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
mozam da ti kazam 10 tici smisli no i ti kje stanes smislov pa kje smislis... cek bre ima vreme ima vreme Изменето од anakin - 03.Август.2010 во 08:25 |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Подобро посвети нешто од Шекспир на љубовта твоја,отколку тука
![]() Велиш ќефлијки хмммммм,може да е така. Но пак логика не гледам,ако не чинел тој со кој што е,тогаш што мајка барала со него? Изгледа други фактори се главни....причини...некакви,знае само таа,или не? ![]() |
|
|
![]() |
|
abe mozam i roman da napisam ama toa nema da ja zgolemi reputacijata moja fintata e vo neso drugo... misli fiks.. misli... moze kje ni teknit ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
А бе не се ни трудам да мислам,нека мисли тој што изневерува и оди по туѓото бавченце,демек послатко било
![]() |
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
...Значи јас треба да ...мислам .....
![]() ![]() ![]() ... да се навратиме на темава....
колку што постојат верни мажи, а постојат секако...
толку постојат и верни жени...... барем јас така мислам ..... ![]() Изменето од zamislena - 03.Август.2010 во 09:12 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Според статистиката не иде така.
Ако огромен процент на мажи изневеруваат и тој процент е доста поголем од процентот на жени,му иде дека многу мажи имаат секс со мал број на жени. |
|
|
![]() |
|
ova statistika ti e ko od shatev bre
hahahahahahaha |
|
|
|
![]() |
|
ne misli nego beri pamet i jagodi |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7677787980 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |