IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Добро утро
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Добро утро

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 314315316317318 435>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2010 во 09:44
dobro utro
denes sonceto go nema a ima nekakvi tmurni oblaci, koi mozat da pustat nekoj dozd na nasiot praznik Ilinden

neka vi e cestit praznikot mislam vtori august ne ilinden oti, koga eden den nasata crkva kje si go ispravi kalendarot koj kasni 13 dena, kje dojdeme do situacija da slavime 2 august , ama nema da bide toa ilinden

taka da, ako gi prasuvame zvevdite, sonceto i nasata planeta, vostanieto ne ni bilo na Ilinden

мislam ve deprimirav malku, no so e vistina vistina e... samo neznam kako kje go vikame vostanieto...

a mozeme pa lucidno  svetoto ime ilija da go pre*acime na 2 august i kje bide se OUKEJ

Изменето од anakin - 02.Август.2010 во 09:56
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2010 во 11:59
Добро утро...

среќа
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2010 во 06:26
добро утронамигнување
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2010 во 07:17
...Добро  утро ....среќа....кафе....
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2010 во 07:24
Добро утроголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање.
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2010 во 07:46

Д.У

Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2010 во 08:11
dobro U

denes e avgust i soncevo kako vo avgust, ako ne ste si ja parkirale kolata pod nekoja debela senka do krajot na rabotnosto vreme vo 16 kje ve zalam

senka e zdrava rabota so uv zraci nikakvi i e dobra za lezenje so ladno pivo, za toj so pie pivo

pivoto e napitok so e izmilen vo mesopotamija eden leshper seljak si imal jacmen vo golema amfora pod nastresnica koja mu prokishnjavala i se natopila amforata so voda, zenamu cel mesec go ubeduvala da ja isprazni amforata, no toj bil mrzliv i cel mesec ja ostavi taka.. posle mesec dena idel da ja isturi i otkril deka izmislil pivo i se nacukal so drugarite

vise ne ja popraval natresnicata , da moze da se nacukuje sekoj mesec

nie nemame takov problem, nemorame da cekame cel mesec, nemorame da cekame dozd, duri nemorame da imame natsresnica, mozeme da se nacukuvame sekoj den.... modern life.... razvoj na civilizacijata
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2010 во 08:18
Dobro utro
%20Special%20Clipart%20-%20Gifs%20-%20dinamobomb%20
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2010 во 09:01

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
BiBi_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 27.Мај.2010
Поени: 3175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2010 во 09:09
Happy%20Good%20Morning

NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE!
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2010 во 05:29
Добро Утро Спанковци и Спанки
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2010 во 05:31
добро утро големо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2010 во 08:26
..Добро утро  ...среќа

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2010 во 08:30
dobro utro narode
denes e sreda i e tapa den,oti do sabota ima use tri dena so denesnion
ne deka sum sabotar, ama epten kjefski ni e sabotava, si stanuvam koga sisi sakam

mislam deka e infantilno da se zboruva vo sreda za sabota, no so da se pravi zelba si e pojaka od logikata

i cuvstvata se pojaki od logikata, ja bijat 10:0 i toa na gostinski teren u prvo poluvreme , pa ne se cudite deka ste pak zaljubeni i toa u sreda

RODENI SME KAKO MAKEDONCI, malku zeznato, AJ, OBIDETE SE   POVTORNO

Изменето од anakin - 04.Август.2010 во 08:36

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 314315316317318 435>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,539 секунди.