|
Македонска народна музика-By mariovec |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 58> |
Автор | ||
gOJDO
Сениор Регистриран: 01.Јули.2010 Локација: Eritrea Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Друже, ти си моја крвна група. Одлична колекција, само проблем е шо е на репидшит и неможам одеднаш да ја симнам. Кажи ми како да се најдеме да ми ги изрежеш песниве. Кажи ми во која меана, јас честам јадење, пиење и жива музика.
Патем, Изменето од gOJDO - 24.Јули.2010 во 17:01 |
||
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 310 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поздрав другар Ми се допадна парастосот....оригинален е,нема што..... Што се однесува до рапид....и јас не го сакам но сепак е на некој начин најдобар.Линковите траат 3 месеци од последниот даунлод,а тоа е она што членовите највеќе го бараат.Се појави еден македонски сервис по име Мак-Фајл,па поставив нешто и на него,ќе видиме како ќе се покаже.. Мој совет е да искористиш некој доунлод менагер.Едноставно,ќе ги поставиш линковите од рапид во него,ќе го оставиш комјутерот вклучен преку ноќ,кога ќе станеш сабајле работата ќе биде готова...За 2-3 дена сигурен сум дека ќе завршиш работа.... Доколку јас почнам да барам по моите дискови.....можеш ли да замислиш колку време ќе ми треба да ги пронајдам сите плочи и касети.....Колекцијата е преголема и некогаш е стварно тешко да се пронајде тоа што ти треба. Поздрав |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ili ona sto go baras ti e sekogas na dofat no nemozes da go vidis koga treba i koga sakas za zal?
neli sum vo pravo?!1 |
||
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точно брат....секогаш кога нешто бараш,....скоро никогаш го нема |
||
gOJDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дома имам брз интернет, само многу ретко се вртам дома, немам репидшер акаунти и немам толку време за да киликам на секој линк поединечно за да снимам....
А како да се договориме да ми ги наснимиш на екстерен диск или флеш меморија? |
||
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драго gOJDO, Нажалост,ни јас не сум многу дома,така да искрено немам време за режење,или снимање.....Имам толку многу музика расфрлана на неколку екстерни ХД-ви со големина од преку 500 ГБ.Барањето на секоја плоча поединачно.......верувај ми, не е така лесно по моите ХД-ви.Затоа,ќе мораш малку да го почекаш рапид.или да ги наредиш линковите на некој даунлоад менаџер,да причекаш преку ноќ да самиот заврши работа... Поздрав |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да ви го честитам празникот ИЛИНДЕН на сите, да ни е за многу години да го славиме.
Поздрав на сите со две патриотски од Симеон Гугуловски: Земјо Македонска Народе Македонски Сакам да го прашам Мариовец или од другите редовни членови на темава, дали некој знае кој ја пее песнава, јас прв пат вечерва ја слушнав: Во Крушево густа магла |
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..... Поздрав и од мене до сите Македонци ......
Честит Илинден .....
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
vedes
Сениор Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Низ цела Македониjа песна се пее, оро се вие...
|
||
vedes
Сениор Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve nesto od izvorot
Edna malku poznata maska folklorna grupa od selo Breznica na opstina Goce Delcev vo Pirinska Makedonija (Blagoevgradska oblast). MFG-GAJTANI : 01.Dumaj mi devojko 02.Imala majka, gledala 03.Legnal junak 04.More kukuvicko 05.Ozeni mi se 06.Po dvori seta devojce 07.Stega se moma Najla 08.Prepi mi se voda 09.Tri se momi skarali http://rapidshare.com/files/410429039/MFG_Gajtani.rar Изменето од vedes - 04.Август.2010 во 20:38 |
||
Низ цела Македониjа песна се пее, оро се вие...
|
||
Небојша
Група Регистриран: 04.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljupcebgd
Група Регистриран: 16.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ferus Mustafov - Ora i coceci od Makedonija Ferus Mustafov - Ergen odev Ferus Mustafov - Ferus i Demir cocek Ferus Mustafov - Gypsy cocek Ferus Mustafov - Jovano, Jovanke Ferus Mustafov - Karsilama Ferus Mustafov - Kocov cocek Ferus Mustafov - Mister sa - sa Ferus Mustafov - Osa oro Ferus Mustafov - Pasa cocek Ferus Mustafov - Pavlos cocek Ferus Mustafov - Petros cocek Ferus Mustafov - Roma cocek Ferus Mustafov - Sum, sum Ferus Mustafov - Taso pestrev Ferus Mustafov - Vesna cocek http://rapidshare.com/files/410928793/Ferus_Mustafov_DANCE.rar Pozdrav svima na forumu |
||
gOJDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако е некој заинтересиран за 1000 денари да ги симне од репид сите музики од темава и да ми ги сними на DVD-а или мој USB flash, нека ми прати приватна порака. |
||
Внеси реплика | страница <1 4041424344 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |