![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 515516517518519 680> |
Автор | ||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ммммдаааа...се прашувам се повеке и повеке
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
ne se prasuvam jas
nego ja prasuvam pagane kako bugarite go vikaat ilindenskoto vostanje koga kaj niv ilinden e na 21 juli???? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
|
20 juli |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
секогаш било на 2.08. по нов стил.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
vie dvajca bugari ste neso cudni
vi postaviv prasanje a dobiv veter i magla ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
па Илинденско- Преображенско востание го викаме.
и е на 2.08. по нов стил. демек по новиот Григориански календар. |
||
![]() |
||
|
normalno deka e na 2 avgust koga inace bi bil
ama togas ne e kaj vas ilinden , pa ne go smenivte imeto na vostabieto????? ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
svashta
tolku li e komlicirano pitanjeto??????? |
||
|
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
Се прашувам.... дали ќе успеат да се ..разберат....???
|
||
![]() |
||
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
|
pozitivno ako gledme - nema
Kaj odish be i mene me nemashe - bev na odmor - 4 dena Изменето од d4 b3 - 02.Август.2010 во 23:20 |
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
па jас например сум веке трета година на форумов...д4б3 е веке четврта... па малоумни да бевме се досега ке го научевме. ![]() |
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
Барем некоја корист од форумов...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
СП
Зошто не останав уште некој ден ![]() ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 515516517518519 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |