|
Добро утро |
Внеси реплика | страница <1 314315316317318 435> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro
denes sonceto go nema a ima nekakvi tmurni oblaci, koi mozat da pustat nekoj dozd na nasiot praznik Ilinden neka vi e cestit praznikot mislam vtori august ne ilinden oti, koga eden den nasata crkva kje si go ispravi kalendarot koj kasni 13 dena, kje dojdeme do situacija da slavime 2 august , ama nema da bide toa ilinden taka da, ako gi prasuvame zvevdite, sonceto i nasata planeta, vostanieto ne ni bilo na Ilinden мislam ve deprimirav malku, no so e vistina vistina e... samo neznam kako kje go vikame vostanieto... a mozeme pa lucidno svetoto ime ilija da go pre*acime na 2 august i kje bide se OUKEJ Изменето од anakin - 02.Август.2010 во 09:56 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро утро
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Добро утро ............
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро.
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Д.У |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro U
denes e avgust i soncevo kako vo avgust, ako ne ste si ja parkirale kolata pod nekoja debela senka do krajot na rabotnosto vreme vo 16 kje ve zalam senka e zdrava rabota so uv zraci nikakvi i e dobra za lezenje so ladno pivo, za toj so pie pivo pivoto e napitok so e izmilen vo mesopotamija eden leshper seljak si imal jacmen vo golema amfora pod nastresnica koja mu prokishnjavala i se natopila amforata so voda, zenamu cel mesec go ubeduvala da ja isprazni amforata, no toj bil mrzliv i cel mesec ja ostavi taka.. posle mesec dena idel da ja isturi i otkril deka izmislil pivo i se nacukal so drugarite vise ne ja popraval natresnicata , da moze da se nacukuje sekoj mesec nie nemame takov problem, nemorame da cekame cel mesec, nemorame da cekame dozd, duri nemorame da imame natsresnica, mozeme da se nacukuvame sekoj den.... modern life.... razvoj na civilizacijata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро Утро Спанковци и Спанки
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро утро
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Добро утро ...
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro narode
denes e sreda i e tapa den,oti do sabota ima use tri dena so denesnion ne deka sum sabotar, ama epten kjefski ni e sabotava, si stanuvam koga sisi sakam mislam deka e infantilno da se zboruva vo sreda za sabota, no so da se pravi zelba si e pojaka od logikata i cuvstvata se pojaki od logikata, ja bijat 10:0 i toa na gostinski teren u prvo poluvreme , pa ne se cudite deka ste pak zaljubeni i toa u sreda RODENI SME KAKO MAKEDONCI, malku zeznato, AJ, OBIDETE SE POVTORNO Изменето од anakin - 04.Август.2010 во 08:36 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 314315316317318 435> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |