|
Како го замислувате членот над вас |
Внеси реплика | страница <1 5455565758 78> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дај ставајте аватари што поттикнуваат фантазија...
Сеа јас анитка си ка замишљам скроз таква... |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
висок , црнокос , слаб.
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Висок. Малце бушав. Средно дембел. Носи анатомски кожни папучи ( )Со подочњаци исти ко моиве.
Изменето од Tiggy Vicious - 31.Јули.2010 во 02:28 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova nad mene devojcence si go zamisluvam slabo ,visoko,dosta pametna i slatka devojka
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скромна, добра душа и ненаметлива....вакви квалитети се ретки,затоа си ја сакам
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako mala princeza,so svoi idei shto stoi cvrsto na zemja...i premnogu mi e draga
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема шо да го замислувам кога го гледам на аватарот
добро бе ај ќе кажам ја замислувам како некоја лепотица со уба насмевка и убај заби убо носе ушиња очи убај ножни прсти и совршено лакирани нокти (како на рацете така и на ноѕете) и како добра и позитивна личност за неа |
|
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najverovatno e ok lik......... sekogash so zelezna nasmevka |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е вака Изменето од Iron Man - 31.Јули.2010 во 18:05 |
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој со просечна фаца, 24/7 окезен, ретко што сваќа озбилно, моментално е по боксерици.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некое девојче..со 3-4 кг. вишок
Можеби темна коса и темен тен...мила, слатка...културна...фина....и то Изменето од ФорумскаБаба - 31.Јули.2010 во 18:16 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како некоја 25 годишна девица (не бе каква девица) мислев лепотица печатна грешка ти ниси одавде (за бабата мислев) Изменето од Iron Man - 31.Јули.2010 во 18:40 |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како мама како некоја предобра личност и стално насмеана и со позитивни мисли абе како злато жена
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5455565758 78> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |