![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 475> |
Автор | ||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Да злато филмот е многу интересен, направен со многу автентични искази, ме потикна да ја читам книгата.. Немам ништо лошо мислење, нити па ми промени став.. Но, те остава на размислување..
Нешто за мојот мил Православие, светиот грал е гробот на Марија Магдалена.. Во филмот се прикажува скриени кодови на да винчи кој според мене превземал само од други напишани со факти списи.. Е сега се бара светиот грал каде што со поколенија има чувари на тоа место.. Според филмот и автентичноста која ја прикажуваат и доколку се погледне тајната вечера навистина е тоа така, дека седи до него и дека е прикриено како се држат за раце... Библијата ја напишал не ме факај за збор лоша копија гледав, додека правата библија се уште не е пронајдена.. знам дека нема да го гледаш филмот но, на кратки црти сакав да ти доловам и друго мислење, кое сите треба да го прифатиме дали е филмот или било што друго .. Но не учеле од икс причини многу поинакви работи, кои сега на виделина да излезат ке има многу револт и побуна..без разлика за што се работи. Во секој случај го гледав со големо внимание и драго ми е Сепак филм како филм не може дами долови се.. НО, ке ја прочитам книгата.. |
||
![]() |
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
pravata biblija si e pronajdena ise cuvat vo vatikan samo so papite ne saket da ja prevedat pravilno zaradi iks pricini.
|
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
Da Vinci code. fantasticen film.
Knigata veke ja imav procitano, no sepak spojot na dvete umetnosti go pravat svoeto.Preporacuvam da se procita knigata... |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|
the omen...
p.s. doznav deka antihristot moze da e od struga
![]() |
||
respect my authoritaaa
|
||
![]() |
||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
|
Јас го гледав Професионалец! Фантастичен филм! Толку реален и некако фантастичен во истовреме! Ме насмеа до коска, а во следниот момент ќе пуштев солза, за малку! На погребот, де! Мислам дека може да се преслика цела ситуација и кај нас!
|
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
![]() |
||
Pharaoh ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
|
The Omen
|
||
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
||
![]() |
||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|
vcera zaedno so pharaoh gledame edna debilska komedija...
![]() ![]() ![]() |
||
respect my authoritaaa
|
||
![]() |
||
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
|
Hackers so Angelina Jolie
![]() ![]() |
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
![]() |
||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|
nevozmozna misija 3
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
sinoka go gledav Flight United 93. odlicen film posveten na zrtvite na eden od avionite sto se urnaa na 11 Septemvri 2001 vo Amerika
|
||
![]() |
||
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
|
Kosa
|
||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Ти дечко со убав аватар, што филм беше тоа?? |
||
![]() |
||
![]() |
||
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
|
pink panter
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
najdobriot mjuzikl na site vreminja...
|
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |