|
Специјален поздрав до... |
Внеси реплика | страница <1 457458459460461 646> |
Автор | |||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СП
Само до Fear и Leda.... И тоа...ако прочитаат До никој друг. |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sp do ovie nad mene siteeeeeeeeee..
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I do ovaa nad mene
|
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кога веќе одиме така Сп до сите над мене
и нај Сп до Санти
|
|||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sp do laki
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
бабата анитката комшивката омарчето мама сањчето мај рената снешка анѓа биби анастеа кејтрин д грејт шармед тиги мрзлата замислена полжавче сани - санто калипсо газе ела (ваму) црвчето подводно бијонсе
се надевам дека никој не пропуштив (оти ме немаше 2 месеци и можи некој да пропуштив) или не......... |
|||
|
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Iron
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако сум јас (оти ти имаш многу внуци) еден нааааааааааа СП до тебе бајадеро и гледам скроз позелена уаааааааааааау сега си еколошка баба |
|||
|
|||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sp ........iron.....me iznasmea so ona ........ela vamu....
|
|||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мило ми е |
|||
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И ти си ми внук..ах децата што ми прават..само нови внуци А ако не си ти СП до тебе |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ти мори сенилна си (не се напи апој денес изгледа) до тебе |
|||
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СП
До мони34...ако прочита тука Изменето од ФорумскаБаба - 31.Јули.2010 во 19:31 |
|||
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
do site prisutni so po edno osvezuvanje
|
|||
Внеси реплика | страница <1 457458459460461 646> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |