![]() |
|
"Foto Akcija" |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
Andon ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 08.Јуни.2006 во 14:54 |
Почитувани колеги и пријатели, имам чест и задоволство да ве информирам дека вчера се формираше фото-клубот „Фото Акција“. Основачи на овој клуб се ЗФМ и сите љубтели на фотографијата кои гравитираат кон ИДИВИДИ форумот. На собранието беа присутни 11 фотографи кои избраа раководство на клубот, и тоа: Претседател: Мире Славејков Заменик на Претседателот: Зденко Петровски Благајник: Боби Кузмановски Сите членови беа едногласни дека задачата на „Фото Акција“ ќе ги преземе сите активности поврзани со ппуларизацијата на аматерската фотографија, како што е Изложбата на аматерска фотографија на ЗФМ, Фото - сафарито на ЗФМ и така натака. Зачленувањето ќе го врши Претседателот на клубот. |
|
Andon
|
|
![]() |
|
dimi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
а што треба за да се стане член (покрај тоа да се дојде на договорениот собир во Мала станица)
|
|
![]() |
|
Andon ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Da mu se javis na Pretsedatelot na klubot i da go prasas :)
|
|
Andon
|
|
![]() |
|
zatko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Aj so sreka neka vi e,i cestito funkcii
![]() |
|
![]() |
|
dimi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
eve jas go predlagam zatko da bide pretsedatel na avstraliskata filijala na klubot so sediste vo melburn
![]() |
|
![]() |
|
KoKi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
gotovo, koj dojde dojde, koj ne dojde, mu kidna vozot...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
![]() Prvicnite predlog resenija za logo na fotoklubot site sugestii za dopolnuvanje i izmeni se dobredojdeni. Mene licno mi se dopaga vtorata varijanta, samo so dodadena ramkata od prvata. Cekam vasi mislenja i komentari A ova e maloto logo ![]() Изменето од bobicar1 - 10.Јуни.2006 во 13:54 |
|
![]() |
|
zarijan85 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Ej gotovi se....:)super!
mene mi se dopaga najmnogu prvoto...i vtoroto ne e loso...a tretoto i cetvrtoto ne!:( ![]() Pozdrav! |
|
![]() |
|
KoKi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
samo tretoto ne! :)
|
|
![]() |
|
zatko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
DeeMee se majtapis so mene a? Ako i majtapot e za luge,koga ke dojdam vo skopje ke pobaram pristapnica pa po site zakoni ke se zaclenam ako me primite XEXEXE,samo napred
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Број 4 ми е нај интересен..
Само малку да се скрати молам и не знам дали да остане во оваа форма... Инаце како боја е ок не знам дали е погодена според Мире.. Во секој случај нека ја подсобере Боби .. Ке размислам на ова пе ке ви јавам.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
vo pravo si deka e dolgo...
ova ispaga deka e nameneto kako baner za web-strana... dodeka logoto moze da bide istoto bez mrezastata pozadina!
|
|
![]() |
|
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Da, ova e logo za web-strana i za memorandum za dokumenti i sl.raboti
Denes sleduva vtoriot del, sostaven samo od fotografot, AF i imeto fotoakcija vo kvadraten format Bidete malku potrpelivi ![]() |
|
![]() |
|
bibse ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
![]() |
|
Weaseling out of things is important to learn. It's what separates us from the animals ... except the weasel. :):)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |