|
Како си поминавте ова лето на одмор |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | ||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Јули.2010 во 23:20 |
|
temata e za kako si pominavte na odmor dali doprva ke odite ,kako se cenite smestaj noken zivot,dajte nekoja slika od ubavi plazi i raskazeteja vasata pozitivna energija od ova leto
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на одмор уште не сум била.ќе одам на крај на август во Ханиоти, Грција.сум била два пати таму, и местото е топ.мало е, има многу продавници, кафичи...а и плажата е супер.ќе напишам малце повеќе кога ќе се вратам
|
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас уште не ја почувствував позитивната енергија на летото |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas ochekuvam pozitivni stvari vo avgust
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи двете ќе ја делиме позитивната енергија наредниот месец. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
nena_princess
Група Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хехехе на одмор од 15 Август до 25 да се надеваме дека ќе ни се погоди времето и се ќе биде во најдобар ред
|
||
Секогаш бори се за она што го Сакаш и верувај ќе успееш ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добре дојдовте на Халкидики
Ма ке дон ски туристите што ни се јавија вчера велат дека, по инцидентот, мес то да одат на плажа, седат во апартманите и ги чуваат возилата, при ја ви ле во локалната полиција, но не пријавиле во македонскиот конзулат во Солун Во зи ла на македонски туристи што летуваат во соседна Грција вчераутро би ле исчкртани со нацистички симболи и со пароли ФИРОМ. Фо тог ра фи и те, снимени во селцето Сарти на вториот крак на Халкидики, ни ги испрати чи та тел што во моментов таму летува. Тој вели дека ноќта меѓу средата и четвр то кот, на повеќе места во Сарти каде што годинава повеќето туристи се од Македонија, се појавиле графити со нацистички симболи, не само на ко ли те со македонски регистрации туку и на ѕидовите на куќите и на кон теј не ри те. Па ро ли од типот "Еби ја ФИРОМ" и "Македонија е Грција" осамнале и на ед на од куќите каде што наша позната туристичка агенција ги откупила сите апар тма ни и им ги издава на македонски граѓани. Покрај овие пароли е пот пи ша на грчката фашистичка организација "Хриси авги" или во превод "Злат на зора". На некои графити стои потписот "Грчки скинхедси". Ак тивис ти на оваа организација лани летото упаднаа и ја прекинаа про мо ци ја та на македонско-грчки речник во Солун, која ја организираше партијата на Ма ке дон ци те во Грција "Виножито". Ма ке дон ски туристите што ни се јавија вчера велат дека, по инцидентот, мес то да одат на плажа, седат во апартманите и ги чуваат возилата. Ве лат дека се плашат да излезат, бидејќи активистите на оваа фашистичка ор га ни за ци ја може да ги нападнат или, пак, да им ги искршат возилата. До да ва ат оти, маката да биде поголема, во Сарти и низ Халкидики нема бен зин, па не можат да ги возат колите за да можат да се вратат дома. "Це ло Сарти е исчкртано со спрејови, главно пароли против ФИРОМ и ку кес ти крстови", велат македонските туристи, кои се плашат јавно да ре а ги ра ат. При сличен инцидент лани летото, кога два грчки автобуса во Охрид беа ис чкр тани, се крена огромна врева. Грчката влада реагираше со дип ло мат ска протестна нота, а ги информираа и европските институции во Брисел. Од Министерството за надворешни работи за инцидентот во селцето Сар ти, кое со години е многу популарно меѓу Македонците, велат дека ќе го ис пи та ат случајот и веднаш соодветно ќе реагираат. "Ова е голема срамота, но можеби е дел од грчката дефиниција за доб ро со сед ство", додаваат од МНР. Од Министерство за внатрешни работи, пак, велат дека од 23. месецов до се га во Грција влегле околу 22.000 македонски граѓани и оти досега ни кој не пријавил проблеми ниту поради недостигот на бензин ниту за ван дал ско однесување. (Е.А.) Фото - Аматерски фотографии i aj poslem pominisi ubo vo grcija kaj otie gnasi zato netreba odenje |
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
trite |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Alanya
Убаво место,плажа,ноќен живот,неспиење,добра екипа,ноќно бањање...се имаш Имам и втор одмор за зимање |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tek ke si pominuvam
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
nena_princess
Група Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хехе сега ке одам и се надевам супер
|
||
Секогаш бори се за она што го Сакаш и верувај ќе успееш ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
very nice!
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку убавооооооооооооооооо. ... летен одмор,
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
leten odmor, koga ke pomislam na plaza,voda,sankkkkkkmi se placi, nema da odam ovaa godina................u p.m
|
||
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |