![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 511512513514515 680> |
Автор | |
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СП
Кога ќе се исклучи од МСН ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
... кој ѓаол ме тераше да почнам со покер
![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() СП...истово |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
СП
Сладок сон или кошмар ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Да се прашав да не се прашав сто пати влегов....
А не дека не знам...само како и она не знае дека знам...па да ми го остави раатот досегашен А изгледа и прашање стокмив...сум се прашал ![]() |
|
![]() |
|
CuciTo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 278 |
СП дали ке се наспијам вечерва?
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
сп дали имам доволно поени од матурава за на факултет
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
СП
Зошто се прашува кога знае ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
ти си немаш секирации ко мене
![]() ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
SP
Znae li deka...nie *postarite* imame drugi sekiracii ![]() ![]() ![]() ______ I SP Ke mi pomine ova nekogas?Ili cel zivot ke bide potisnata tagava vo mene ![]() ![]() Изменето од ФорумскаБаба - 29.Јули.2010 во 04:00 |
|
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
sp sto sum se raspisuvala uste sabajle tolku
![]() kaj sto treba i kaj sto ne treba |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Сп Ќе свари ли кафе некој
![]() |
|
![]() |
|
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
am chekame
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 511512513514515 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |