IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Антонио Милошоски
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Антонио Милошоски

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2010 во 20:04
poantipatichno neshto, ( posle onoj apdalon impecilen....toj e na prvo mesto !)....ne sum "sretnal" tuka!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2010 во 20:19
Интересно, Шпиц го остави на цедилозбунетост
Ива­нов­ски ги презентираше документите - отказното решение и тужбата од Ми­ло­шо­ски кои имаат ист датум 12 март 2010 година. Според Ивановски, во "Шпиц" го под­гот­ви­ле решението за отказ истиот ден кога дознале за тужбата.
Ивинувањето сепак покажува дека Милошовски е човек
Ко­га го контактиравме адвокатот на Милошоски Златко Колевски, ни рече дека ако Ива­нов­ски се извини, тужителот е подготвен да ја повлече тужбата.
"Цел­та на тужбата беше вистината, а не да се добие материјална корист. Министерот са­ка само да се тргне оваа неоснована информација која негативно влијае врз честа и уг­ле­дот на Милошоски и на неговото семејство. Ако тужениот се извини, ние ќе ја пов­ле­че­ме тужбата", вели Колевски.

Добив тужба од Милошоски, па ме отпуштија
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2010 во 20:26
Не го бива за работата која му е доверена, а и нема харизма , премногу е инструиран од  партиските моќници и не смее честопати да изнесува свои ставови.Така мене ми се чини.Затоа е премногу безличен - нешто како претседателот ни.збунетост
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
d4 b3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

не можам да си дозволам неактуеленпотпис

Регистриран: 19.Јуни.2010
Поени: 4384
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај d4 b3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2010 во 00:36
http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=72810102451&id=9&setIzdanie=22045

Шефот на дипломатијата Антонио Милошоски по состанокот изјави дека Македонија ќе продолжи конструктивно да учествува во преговорите за името со Грција. На прашање како го коментира фактот што Исланд ќе почне преговори со ЕУ пред Македонија, Милошоски одговори дека оваа држава е среќна со соседите што ги има.

koi sa sosedite na Iceland beзбунетост

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2010 во 07:50
Дај но боже мореееемечтаење
Најблиски прекуморски соседи: Гренланд, Норвешка, Фарските Острови и Шкотска.голема%20насмевка

Исланд - Википедија

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2010 во 09:03
Како ли ги третираат ваквите изјави неговите колеги од Европа..?.Не можеш да ги бираш соседите...треба да гаиш добри односи...навредите носат нови навреди ...и се така...до когаш???Тоа треба да го знае министерооооо.не
Кон врв
lilica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2008
Локација: Macedonia
Поени: 548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lilica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2010 во 11:19
Слика има-тон НЕМА=Антонио Милошоски.
Кој бара ќе најде.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2010 во 13:38
A koga kгазење%20од%20смеење'e nemame sosedi?
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2010 во 14:06
Originally posted by marsovec marsovec напиша:

Не го бива за работата која му е доверена, а и нема харизма , премногу е инструиран од  партиските моќници и не смее честопати да изнесува свои ставови.Така мене ми се чини.Затоа е премногу безличен - нешто како претседателот ни.збунетост

Поедноставено кажано нели...му ФАЛИ(т) петокрака..хаха..на челотоголема%20насмевка
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2010 во 14:23

Како ли ги третираат ваквите изјави неговите колеги од Европа..?.Не можеш да ги бираш соседите...треба да гаиш добри односи...навредите носат нови навреди ...и се така...до когаш???Тоа треба да го знае министерооооо.не

Кои тоа негови „колеги„..посочи на кои ТИ мислиш...
Да „гаиш„ велиш односи...например како со кои=посочи+објасни... како:
-грците....да им (го) лижеме газот нон-стоп...и за се..„мудра„ политика!?
-со србите..да им ја вратиме назад „бановината ...„нивна„?
-со „западњаците„...што уште права им недостасуваат..(за) да да (им се) даде (до последна точка и запирка)!?
-НАВРЕДИ велиш ...носеле навреди :
Дали зборот МАКЕДОНИЈА велиш (бил) е навредлив за некој си копук наш сосед.. ииии (за марсовци+грци)...или биди (по)ЈАСЕН!
И до кога(ш) ...велиш знаел (само) министерот...
Јас велам и ЈАС ЗНАМ до кога(ш)...
ВЕЧНО така ќе биде...голема%20насмевка
намигнување

Изменето од Анастеа - 30.Јули.2010 во 01:13
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lilica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2010 во 16:18
Originally posted by novace novace напиша:

Поедноставено кажано нели...му ФАЛИ(т) петокрака..хаха..на челотоголема%20насмевка

намигнување

Абе му фали за фалење многу! Основно му фали најсветлата звезда во нашиот систем ЗВЕЗДАТА СОНЦЕ за да му го осветли патот - оти со диоптерот не му се гледа баш најдобро, па НЕГАТИВНИТЕ критики ги прочитува како ГОЛЕМ УСПЕХ!!!!

Кој бара ќе најде.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lilica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2010 во 16:29
Штом еден министер не работи за доброто на држаавта, тој е против неа!А нашиов М.А. не само што неуспеа да се избори да добиеме статус на кандидат за ЕУ, туку се радува дека и опозицијата е опомената за тоа.

А зошто тој А.М. дозволил да му направи опозицијата такво нешто, да го попречува во чесните намери на патот кон ЕУ, и кон оставарувањето на реформите и т.н.!!!!!!!!

Ако има знаење, нека ја оневозможи опозицијата да го попречува во извршувањето на неговата должност - да не припои во ЕУ!Ако неможе да се бори со СДСМ - нека испари!

Кој бара ќе најде.
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2010 во 01:24
Originally posted by novace novace напиша:

Да „гаиш„ велиш односи...например како со кои=посочи+објасни... како:
-грците....да им (го) лижеме газот нон-стоп...и за се..„мудра„ политика!?
-со србите..да им ја вратиме назад „бановината ...„нивна„?
-со „западњаците„...што уште права им недостасуваат..(за) да да (им се) даде (до последна точка и запирка)!?

Да не заборави да спомнеш некој од соседите (чиј што јазик го зборува и Милошоски)? намигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2010 во 08:35

Знам дека Бугарскиот го зборува одлично!.да

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.