|
Дали сакате секс со жени над 35 години? |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 58> |
Автор | |
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да - сакам. Годините не се важни.
|
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш не сум посакал некоја постара од мене...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ееееее најмалку од тебе очакивав да излажеш
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
стварно бе...никад,ама никад не сум сакал.
|
|
|
|
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto e fintava za zenite na 35 godini?site ovde sme pametni,inteligentni luge sto imaat procitano barem nekoja kniga!pa nie nad 35 ne sme zagrozen vid?pa koga site ke napolnat 35 neka se setat na temava i neka se zaprasaat pred sebe i pred ogledalo dali nesto im fali?kako se cuvstvuvaat?dali posakuvaat sex,ljubov,partner?c c c c c
|
|
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe za merak ste vie nad 35 mmmmmmmmmmmmm |
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе сакам кога ќе имам 40 години...
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам .Тогаш баш се веќе изкусни и нема да има промашај.И жените се како виното!!!Колку по стари толку по квалитетни
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, берба 1940... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе и таму има што да се боцне.Немој да подценуваш утакмицата
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1940 добро не е 1920...
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам.... |
|
|
|
hipper
Нов член Регистриран: 09.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam skoro 24 godini uste mesec dena a simpaticni tetki od 35 godini strasno me vlecat i prvata mogucnost za pravenje muabet a posle flert i zaveduvanje ne ja ispustam nikako bez razlika kakov ke bide ishodot.Ednostavno gi obozavam tetkite i pravam se za nivno zadovolstvo i srekja a moze bi ozenil nekoja ako nema nisto protiv godinite
|
|
Внеси реплика | страница <1 3839404142 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |