IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Последен гледан филм
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последен гледан филм

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 230231232233234 475>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2010 во 01:20
kje ti priznam DA
forumot vise ne e tolku interesen ko porano
taka da dobar film ima prednost
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2010 во 17:22
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2010 во 17:27
go prevele kako "Svekrviste"!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2010 во 16:08
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2010 во 17:57
Кон врв
ARTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 07.Април.2010
Поени: 416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ARTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 03:13
Originally posted by Omar Omar напиша:

Originally posted by ARTE ARTE напиша:

@ARTE ako tebe ti bil odlicen, mene mi bil glupav, na tret prosecen, ne mozis ti da sudis koj e vo pravo... Se zavisi do vkusot...

nema se za zavis od vkusot se zne sto e dobro sto e vredno sto e remek delo.kazale kriticarite i strucnite luge nema sto ti da kazuvas. a normalno deka sekoj ima pravo da mu se sviga nesto ili ne i ako ne mi jesno kako nekoe dobro ili remk delo na nekoj ne mu se sviga ili obratno loso delo mu se sviga ali vo red negovo pravo ali ne moze da kazes deka ne cini ili cini ako ne cini mozes da reces toa e odlicno i remek delo ali mene ne mi se sviga a ne da vikas ne cini.pa toga sto gi osuduvate oni sto slusat kiic na primer turbo folk ili gledaat nekoi losi juzno americki serii pa i oni ke vi recat ova za mene e odlicno razni vkusivi a se zne deka e ziva glupost aj sto nema ni malce umeticka vrdednost. taka da ne drizi ova sto go velite. moze da reces toa si e odlicno no ete mene ne mi se sviga ne e po moj sezibilitet lli ne go biva za nisto ali ete mene nesto mi se sviga i ako iskerno takvite lige se luge bez vkus ali aj neka bide sekoj ima pravo na se razlicni ljuge vkusovi zezibiliteti dusi pameti i itn.. A i sto da se kaze ako si dobro pak ke si e dobro i obratno ako ne kolku i da go falis pak ke si bide loso.A i umetnost ne e za sekogo.

off mori majko... kako mozi neso so ne mi se svigja da recam deka e odlicno??? a za vkus ubavo ti kazav TI KRITICAR NE SI DA KAZUVAS KOJ IMA A KOJ NEMA...

taka vino moze da Kazes koga nesto e dobro e dobro nemozes da redces deka ne deobro.A drugo nemozes da kazes Glupav dosadegn i taka nesto nego mora ubavo da obrazolis sto ne ti se sviga pa makar i laici ako ne znaes provesionalno oti sepk ti si laik i site obicni gledai se laici.a jas kako za tvoja informcvija toa ucam i sakam da bidam kriticar filmski taka da povece znam ot tebe i drugi nejkam da se falam.i da sekoj ima pravo da mu se sviga nesto ali nemoze da pluka po nesto sto ne drzi toa sto go veli a ne pogotovo bez kritici agumeti samo taka dosaten glupav zanigate toa nisto ne kazuva ta i da e stvarno nekoe zanikade delo toa nisto ne znaci. A toj na primer nekoj film nemaora da e ovoj gi sobras site nagdia na site festivali kan berlin venecija ili dobil oskar a ti ke reces ne trebale da mu dadat nagada ili sto.pa i toa da go kazes mora da obrzozis barem malce i laicki ako nezes drugacije.I ako ne mi jesno kako moze na nekoj nekoe dobro ili remek delo da ne mu se sviga ali razni ljuge razni pameti obarovanie duza senzibilited i toa da se priftia ali vaka da se zboruva ne drzi.

Изменето од ARTE - 28.Јули.2010 во 03:14
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 07:36
i sakam da bidam kriticar filmski ...

Ja sakam da bidam astronaut svemirski, pa ne se falam...плазење

Posleden gledam film Die hard II...да...go gledav od sto nemav sto popametno da pravam...
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 11:56

@ARTE ako tebe ti bil odlicen, mene mi bil glupav, na tret prosecen, ne mozis ti da sudis koj e vo pravo... Se zavisi do vkusot...

nema se za zavis od vkusot se zne sto e dobro sto e vredno sto e remek delo.kazale kriticarite i strucnite luge nema sto ti da kazuvas. a normalno deka sekoj ima pravo da mu se sviga nesto ili ne i ako ne mi jesno kako nekoe dobro ili remk delo na nekoj ne mu se sviga ili obratno loso delo mu se sviga ali vo red negovo pravo ali ne moze da kazes deka ne cini ili cini ako ne cini mozes da reces toa e odlicno i remek delo ali mene ne mi se sviga a ne da vikas ne cini.pa toga sto gi osuduvate oni sto slusat kiic na primer turbo folk ili gledaat nekoi losi juzno americki serii pa i oni ke vi recat ova za mene e odlicno razni vkusivi a se zne deka e ziva glupost aj sto nema ni malce umeticka vrdednost. taka da ne drizi ova sto go velite. moze da reces toa si e odlicno no ete mene ne mi se sviga ne e po moj sezibilitet lli ne go biva za nisto ali ete mene nesto mi se sviga i ako iskerno takvite lige se luge bez vkus ali aj neka bide sekoj ima pravo na se razlicni ljuge vkusovi zezibiliteti dusi pameti i itn.. A i sto da se kaze ako si dobro pak ke si e dobro i obratno ako ne kolku i da go falis pak ke si bide loso.A i umetnost ne e za sekogo.

off mori majko... kako mozi neso so ne mi se svigja da recam deka e odlicno??? a za vkus ubavo ti kazav TI KRITICAR NE SI DA KAZUVAS KOJ IMA A KOJ NEMA...

taka vino moze da Kazes koga nesto e dobro e dobro nemozes da redces deka ne deobro.A drugo nemozes da kazes Glupav dosadegn i taka nesto nego mora ubavo da obrazolis sto ne ti se sviga pa makar i laici ako ne znaes provesionalno oti sepk ti si laik i site obicni gledai se laici.a jas kako za tvoja informcvija toa ucam i sakam da bidam kriticar filmski taka da povece znam ot tebe i drugi nejkam da se falam.i da sekoj ima pravo da mu se sviga nesto ali nemoze da pluka po nesto sto ne drzi toa sto go veli a ne pogotovo bez kritici agumeti samo taka dosaten glupav zanigate toa nisto ne kazuva ta i da e stvarno nekoe zanikade delo toa nisto ne znaci. A toj na primer nekoj film nemaora da e ovoj gi sobras site nagdia na site festivali kan berlin venecija ili dobil oskar a ti ke reces ne trebale da mu dadat nagada ili sto.pa i toa da go kazes mora da obrzozis barem malce i laicki ako nezes drugacije.I ako ne mi jesno kako moze na nekoj nekoe dobro ili remek delo da ne mu se sviga ali razni ljuge razni pameti obarovanie duza senzibilited i toa da se priftia ali vaka da se zboruva ne drzi.

abe site sakame nesto da sme ama na forum (vo realnosta kozjane koi sme) si napraj reklama AREN SI bravooo za tebe nasiot cenet KRITICAR FILMSKI...
offf lele tresko nas so falbadziive...

I DAJ MOLIM TE NE TRUJAJ FILMOT NE MI SE SVIGJAL I NIKOGAS NEMA DA POCNE DA MI SE SVIGJA!!!! I DOSTA MI VRSIS PRITISOCI AMAN VEKE...
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2010 во 07:23
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2010 во 11:18
File:Haunting%20of%20molly%20hartley.jpg
Extra psiholoshko trilerceeсреќа
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2010 во 00:01

Interesna istorisko dokumentarno-filmska mini serija...

Изменето од Marko Polo 1 - 31.Јули.2010 во 00:11
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2010 во 15:39
franklyn-movie-00-1.jpg%20image%20by%20Veidt
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2010 во 18:23

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2010 во 18:56

Mnogu dobar film,extra!среќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 230231232233234 475>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.