|
Трета смена на форумот |
Внеси реплика | страница <1 6263646566 148> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде кој е за кафе
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bi sakala i cetvrta smena da ima..samo neznam koj period da go opfaka taa
a kafe mozeee |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слободно послужи се
Изменето од Calipso - 27.Јули.2010 во 00:25 |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Празно, празно |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моментално да ја усреќам Ангелка со
За да не се чувствува осамено во трета смена денес И да не се занесује ако биде дух, |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се вратив..ме усреќи.. ме....и ме стопли со затоа што е многу ладно тука Ах да не се вратев...ќе пропуштев во трета смена Аеее Ангелка си легна **а за духот....чекај и ....ќе видиш** Изменето од ФорумскаБаба - 28.Јули.2010 во 04:35 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одјава :
Аеее Ангелке П.С. И њу ит дет ју вил кам бек и богами ладничко е вечерва... чекам да ми дое духчето...ај вил вочинг ју Изменето од Santijago - 28.Јули.2010 во 04:39 |
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е како не...ју њу...
И тебе ти е ладно а...ај да те стоплам а духчето...нема да го видиш.....само тоа ќе ....те ... тебе Изменето од ФорумскаБаба - 28.Јули.2010 во 04:42 |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како мислиш нема да го видам од заседа , од зад грб само ке ме
аууу |
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ауууу ами како сакаш ти...да те предупреди
секое изненадувење...е послатко од претходното...тоа духчето го знае...затоа ќе те изненади |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така а
ем ... ке си чекам ја... тогаш...чим е за така работата |
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ами таква е работата де.....Кој чека, ќе дочека
А јас..дефинитивно отидов Изменето од ФорумскаБаба - 28.Јули.2010 во 04:50 |
|
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slaba tretava smena vecerva...
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6263646566 148> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |