IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Министри/министерки
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Министри/министерки

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Прашање: Колку сте задоволни од работата на министрите/министерките?
Одговор Гласови Статистика
1 [8,33%]
0 [0,00%]
1 [8,33%]
1 [8,33%]
1 [8,33%]
7 [58,33%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
1 [8,33%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2010 во 15:41
добро е што сме го ... нае*бале....а не она другото...они нас...
ја би ... ти како попреставителен ... да се појавиш на нека ТВ и им порачаш....на Коњаноски - да не изиграва портпарол и да си признае криминалот во РЕК....
на Михајло - да не лета како мува без глава и си прави карневали на ТВ
на на ... на финансии што е ... да си каже како ке го искористат тој најнов им кредит од ММФ ... (колку ли беше заборавив) или пак по колку ке си поделат...
Зашто не верувам дека читаат по форумов...и отпосле...ке променат нешто да
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 12:09
Ја забегавте работава, изненадување
Што убава прилика да пофалите, прокудите.
Мои  фаворити меѓу министрите беа Никола Поповски и Никола Груевски-како министри за финансии. Едниот (Поповски) стисната циција кој остави полн буџет, Груевски малку со полесна рака, но сепак и тој добро го сочува буџетот.

Најслаби министри- сите досегашни министри за образование (за сегашниов не зборувам оти му е рано). Тотална катастрофа од министри кои во име на некакви иновации, експериментираа, експериментираа, останаа глуви на укажувањата од базата, го исполитизираа образованието така да од едно квалитетно го донесоа до трагично поле кое тешко ќе се опраи за долго време,тага
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 12:16
Според мене сегашната министерка за култура Ганка е една од најдобрите министри во сите досегашни ни влади.
И јас сакам да кажам како Мамамд дека го бендисував Никола Попоски,способно чоече,ама баш поради таа способност го нема во врхушката на СДСМ,или не сум го видел јас.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 12:27
Originally posted by fiks fiks напиша:

Според мене сегашната министерка за култура Ганка е една од најдобрите министри во сите досегашни ни влади.
И јас сакам да кажам како Мамамд дека го бендисував Никола Попоски,способно чоече,ама баш поради таа способност го нема во врхушката на СДСМ,или не сум го видел јас.

Сегашнава е Елизабета Канчевска, Ганка се повлече од политичкиот живот (беше во владата на Љубчоголема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 12:33
Пу сум ги измешалголема%20насмевка резил
На сегашнава мислев,ама и Ганка беше добра како министер.среќа

А зошто Мамамд не те бендисува сегашниов по Образование,сморед мене доста активен е,сега и со новиот проект за лабораториите ќе биде добро завршена работа доколку испадне како што се најавува.
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 12:43

Пу сум ги измешалголема%20насмевка резил
На сегашнава мислев,ама и Ганка беше добра како министер.среќа

А зошто Мамамд не те бендисува сегашниов по Образование,сморед мене доста активен е,сега и со новиот проект за лабораториите ќе биде добро завршена работа доколку испадне како што се најавува.

Не реков не ме бендисува, туку дека му е рано да биде критикуван од менеголема%20насмевка а не дека не заслужува критика, барем во однос на платата која еве до ден денешен ја нема. Како бре да се живее на ова вруќина без плата, а камоли да се плати одмор (пак ли на грепка и на пишанка )изненадување

Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 12:52
А за платите е виновен министерот?, ...виновен е да...но министерот за финансии...да
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 12:53
Ами Мамамд малу почекајте бе,луѓе има по неколку месеци ангарија одат на работа,вие недела дена и одма бунтголема%20насмевка
неколку жолти ракии.

Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 12:57

Мислам дека Ганка не е министерка моментално, туку Елизабета Милевска... И таа е ОК, не е лоша...
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 13:06
Сите министерки за култура досега ... биле најдобри .. министери и .... најлични да
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 13:09

Ами Мамамд малу почекајте бе,луѓе има по неколку месеци ангарија одат на работа,вие недела дена и одма бунтголема%20насмевка

Ами кога има за нив треба и за насизненадување
Како за нив имаше- Ова нивново оди ко она Мајка јаде-ќерка гледатага
По сите човечки норми прво се дава на децата а родителите јадат ако останеголема%20насмевка
пс..
Се согласувам за министрите за култура, а и за министеркитеголема%20насмевка

Изменето од mamamd - 25.Јули.2010 во 13:10
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 08:19

Сегашниов на старт се судри со многу заостанати проблеми од стихијно воведувани иновации. Некако мегаломански се тргна пред тоа  и затоа и нема резултати.

Го читам неговото интервју
Уставниот суд укина учење на уставниот јазик
Како што се наближува почетокот на новата учебна година, така расте и тензијата кај наставниците и учениците дали Министерството за образование овој пат ќе биде на висина на големата задача. Министерот Никола Тодоров е свесен за сите замки и предизвици, но оптимистички го чека првиот училишен ден.
 и знам дека колку и да се труди вината да ја лоцира на друго место мора и самиот отворено да си каже дека вината е во некоординираност меѓу институциите.
Пр.
  Поради нерегуларности во работата на Националната агенција за европско образование, Европската комисија ги замрзна парите наменети за Македонија.
(пред негово време)
Годинава доцнеа и исплатите на сметководителите, на наставниот кадар на Медицинскиот и Стоматолошкиот факултет, а сето тоа беше проследено и со протести (книговодителите се тргнати во друг мандат)
Уставниот суд укина изучување на уставниот јазик.
Во некое претходно време се донесе небулозна одлука за изучување од 4 одд. која сега тешко се менува и не се криви ни судиите ни министерот.
Мислам дека ако успее да ги закочи малку работите и да се оди чекор по чекор ќе има каков таков успех, вака со проекти  воведени од кај кој ќе стаса минитерот последен дознава за проблемите и на крај пак тој треба да ги решава оти ударите одат на негов грб,изненадување
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 22:35
TUKA I LJUBCO SPAGA, ILI MOMENTALNITE SAMO
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2010 во 02:05
Originally posted by *moon* *moon* напиша:

TUKA I LJUBCO SPAGA, ILI MOMENTALNITE SAMO

И за сегашните и за минатите, за министрите поединечно, но не за Љубчо. Тој никогаш не бил министер туку “само“ премиер и за него има посебни теми.намигнување

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.