|
Дајте една добра вест |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 51> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si odammmmmmmmmm
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра вест?
Нема добра вест моментално... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Демонтирале полициски автомобил за да спасат мачеИзвор: Макфакс
Виенски пожарникари морале да демонтираат полициски автомобил за да спасат маче кое се криело во него. Очајничкото мјаукање ги рабудило жителите кои живееле каде што бил поставен автомобилот. Ги повикале пожарникарите и полицајците, кои голем дел од ноќта ја поминале да го спасат мачето. Мачето се скрило под хаубата на еден автомобил, но побегнало кога се обиделе да го фатат, а потоа се криело под други возила. Потоа исчезнало – но мјаукањето не престанало. Следејќи го звукот, надлежните утврдиле дека мачето е во полицискиот автомобил, го подигнале и утврдиле дека се скрило во конструкцијата на подот. На спасувачот му било потребно половина час да го извадат од таму, а потоа мачето го гризнало еден од пожарникарите за прстот |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поминав одлично на матурските испити |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најс.
___ Добра вест? Видов пенис. На возрасен човек. |
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Партизан победи со 3:0 вчера. Изменето од LiDivio - 29.Јули.2010 во 23:12 |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најдов нови другари за баскет...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема да ме гледате два дена
Ќе се спасите од мене Ааа имам уште една добра вест...правев чистка во инбокс...конечно |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сега ќе си легнам оти утре треба кај 13 часо да станам
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едни мои сафра пријатели заминаа за Грција
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес ќе заглавам во пустина со мојот шлакнат комшија и мојата досадна баба, која повторно ќе ми вика дека ми е ладно и дека ми се јаде. Бар ќе ми даде пари.
Изменето од Tiggy Vicious - 01.Август.2010 во 13:43 |
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Алкохол од кој не боли глава
Наскоро ќе можете да пиете колку што сакате, и притоа да не страхувате од ненадејна главоболка или мамурлак. Научниците од Универзитетот во Чунгнам во Јужна Кореја направија алкохол, од кој што останувате трезвени и главата воопшто нема да ве боли.
Тој објаснува дека со новиот алкохол, трезнењето ќе биде и побрзо и побезболно - без мамурлак. |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Че врниТ
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |