|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 386387388389390 708> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cestito i se naj naj naj |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да кажам
Се најдобро Наталија |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk sto ubavo
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cestitki i od mene |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk-очигледно модата сред форумџиите тоа лето е да си стават знамиња на егзотични држави
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк love is it the air...
...but sex is on the beach... Изменето од Tiggy Vicious - 26.Јули.2010 во 13:19 |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..одсекогаш овие области биле привилегирани. а како стојат работите во секс темите?.или и таму рејтинготразлично се вреднува? |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-и таму се рејтингува според должината на постираниот текст.Тоа е -нема везе дали си напишал нешто паметно.Колку е по долго толку повеќе поени добиваш.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдк...конечно ... времето залади.... денес раат сум на раб
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк...а слика?нели треба плус за неа.....поготово ако е ризична...дупло.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-пробал сум и со слика.За слики поени нема.Само бројачот ти покажува дека имаш едно мислење плус.
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк премногу ја мозгате за репутацијава
сдк времево го обожавам
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-нормално дека ја мозгаме.Она е дел од нашите профили ,нон стоп ни е пред очи и си разговараме за неа.А нај непријатното е за оние (и јас сум меѓу нив)каде сакат да си ја исклучат и неможат.Тоа многу иритира ,Шатци.
Изменето од емил - 26.Јули.2010 во 14:26 |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК
Морееееееееееееееееееее и СДК Денец како ме боли глава. Како за цел месец |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Внеси реплика | страница <1 386387388389390 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |