![]() |
|
Македонска народна музика-By mariovec |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 58> |
Автор | |
gOJDO ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Јули.2010 Локација: Eritrea Статус: Офлајн Поени: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Дома имам брз интернет, само многу ретко се вртам дома, немам репидшер акаунти и немам толку време за да киликам на секој линк поединечно за да снимам....
А како да се договориме да ми ги наснимиш на екстерен диск или флеш меморија? |
|
![]() |
|
mariovec ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 310 |
Точно брат....секогаш кога нешто бараш,....скоро никогаш го нема ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ili ona sto go baras ti e sekogas na dofat no nemozes da go vidis koga treba i koga sakas za zal?
neli sum vo pravo?!1 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Поздрав другар ![]() ![]() ![]() Ми се допадна парастосот....оригинален е,нема што..... Што се однесува до рапид....и јас не го сакам но сепак е на некој начин најдобар.Линковите траат 3 месеци од последниот даунлод,а тоа е она што членовите највеќе го бараат.Се појави еден македонски сервис по име Мак-Фајл,па поставив нешто и на него,ќе видиме како ќе се покаже.. Мој совет е да искористиш некој доунлод менагер.Едноставно,ќе ги поставиш линковите од рапид во него,ќе го оставиш комјутерот вклучен преку ноќ,кога ќе станеш сабајле работата ќе биде готова...За 2-3 дена сигурен сум дека ќе завршиш работа.... Доколку јас почнам да барам по моите дискови.....можеш ли да замислиш колку време ќе ми треба да ги пронајдам сите плочи и касети.....Колекцијата е преголема и некогаш е стварно тешко да се пронајде тоа што ти треба. Поздрав ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gOJDO ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Јули.2010 Локација: Eritrea Статус: Офлајн Поени: 115 |
Друже, ти си моја крвна група. Одлична колекција, само проблем е шо е на репидшит и неможам одеднаш да ја симнам. Кажи ми како да се најдеме да ми ги изрежеш песниве. Кажи ми во која меана, јас честам јадење, пиење и жива музика.
Патем, ![]() Изменето од gOJDO - 24.Јули.2010 во 17:01 |
|
![]() |
|
ljupcebgd ![]() Група ![]() Регистриран: 16.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Pozdrav za celo drustvo
Mirvet Belovska - Zaplakalo e Mariovo (integralna verzija) http://www.multiupload.com/WIPKRKC2F3 |
|
![]() |
|
vedes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
ТАНЕЦ - БЕЛОМОРСКИ БИСЕР
http://www.youtube.com/watch?v=lh659vJ0i0c http://rapidshare.com/files/408117017/Tanec_Belomorski_Biser.mp3 Изменето од vedes - 21.Јули.2010 во 06:01 |
|
Низ цела Македониjа песна се пее, оро се вие...
|
|
![]() |
|
kieknai ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Благодарам, убави песни!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Еве уште некоја убава плоча пред да фатиме одмор....уште некоја недела
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selimova - Zelceski - Barabanot bie, narodot se zbira.mp3 Selimova - Zelceski - Bolen mi lezi Mile pop Ordanov.mp3 Selimova - Zelceski - Bolna si lezam jas.mp3 Selimova - Zelceski - Digni si Mare mori ocite 2.mp3 Selimova - Zelceski - Kade ima voda studena Rado, le.mp3 Selimova - Zelceski - Kakva sreka imam jas.mp3 Selimova - Zelceski - Noke sonot ne me faka.mp3 Selimova - Zelceski - Otislo e maloj mome.mp3 Selimova - Zelceski - Prosetal Dimco, prosetal.mp3 Selimova - Zelceski - Vo vlaskoto maalo.mp3 Selimova - Zelceski - Zurli trestat.mp3 http://makfile.com/files/get/-TLS-1UiSI/selimova-zelceski-upload-by-mariovec.rar Поздрав |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Кога веќе сум овде,еве уште нешто за вечерва
![]() ![]() ![]() ![]() HRISTOVSKI CEREPOVSKI -Da me molat ne se zenam.mp3 HRISTOVSKI CEREPOVSKI -Trgnala mi moma zelka.mp3 HRISTOVSKI CEREPOVSKI -Ucete me luge bre.mp3 HRISTOVSKI CEREPOVSKI Se skarale se stepale.mp3 http://makfile.com/files/get/19k_GI_S05/hristovski-cerepovski-upload-by-mariovec.rar |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Прекрасен избор,девојко ![]() ![]() ![]() Rahilka Burzevska - Najlepse makedonske pesme ![]() ![]() 01.Ajde slusaj kales bre Andjo 02.Biljana platno belese 03.Brala moma kapini 04.Eleno kerko, Eleno 05.Kako sto e taa casa polna so vino 06.Koj sto me cue da pejam 07.Sestra brata kani na vecera 08.So maki sum se rodila 09.Stanvaj Donke 10.Zaspala Jana Janika http://rapidshare.com/files/173743047/Rahilka_Burzevska.rar Изменето од mariovec - 12.Јули.2010 во 01:38 |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
..Мариовец.....да не замина на одмор...
![]() ...Еве мало потсетување на една ... пејачка со прекрасен глас...
............Рахилка Бурзевска ........
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
..Уште една ... преубава ..... Македонска песна ...
![]() ........Sestrite Mavrovski-
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ова е извонредно ретко издание кое што веројатно прв пат се појавува на нашиве Македонски простори.Затоа го поставувам како што е во оригиналот,иако не се сите песни македонски.Плочава веројатно ја нема ни во архивата на МРТВ.
Благодарност до професорот Рон од Америка кој што ја пронајде и ја среди оваа плоча. ![]() ![]() 01 Seva_Ciocarlia.mp3 02 Sopsko.mp3 03 Oj Angelina.mp3 04 Hajde, slusaj.mp3 05 Vcera pojdoh.mp3 06 Melodie et danse de Macedoine.mp3 07 Tetovsko oro.mp3 08 Vranje.mp3 09 Makedonsko.mp3 10 Libe, ako dojdes.mp3 П.С. Поради проблемите кои што рапид-шер ги предизвикува,и поплаките од некои од членовите,за прв пат го пробуваме овој наш македонски сервер,па доколку имате некој проблем,слободно пишете http://makfile.com/files/get/TG1TSr9D6q/melodie-et-danse-de-macedoine-upload-by-mariovec.rar |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |