|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 384385386387388 708> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...не верувам во случајност. Освен ако сум заебала некоја чаша. Случајно паднала.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...Bravo Mamiiii...apsolutno si vo pravo ...Toa e del od poema , inace napisana od vladarot na Dubai i premier na UAE seikot Mohamed bin Rashid al Maktum...
Mene mi licat povece na pogovorki...a zvuci nekako vaka...mislam od engleski...za arapski malo morgen...
Zemete mudrost od mudriot
Ne sekoj koj java konj e dzokej
Potrebno e covek so vizija za da pisuva na voda
Golem covek se izdiga pred pogolemi predizvici
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам
Ладен бурек е за никаде
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк и сдк..ама око соколово имам бреее |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-дома си е убаво
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
Спиев 6 саати...ама немам температура...чудо некое |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-и јас
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК... муабет со другарите на татко ми....
- Беше море на одмор, се врати? Ич не си поцрнел... -а јас мислиш на плажа седев таму... хехе -ами шо праеше??? -Ами ај погоди шо праев... и другиот ден цела чаршија.... Изменето од volkswagen - 25.Јули.2010 во 14:11 |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-бетер женски
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
Заврна... Е тек сега ќе одиме по поклон |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ужасен ден
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk....vaka majstore...ako dojdes kaj mene so prasanje za nekoja rabota i jas ti go kazam toa sto znam, bidejci znam...been there, done that...a ti na kraj kazes e ne e taka...pa sto k.. me prasuvas ako vece znaes...a ustvari pojma nemas...a...pa pocnes mene da me ubeduvas deka jas gresam...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
Хииик Сакам пак, аме нема |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 384385386387388 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |