IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 74>
Автор
Порака
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2006 во 21:02
Originally posted by natalija natalija напиша:

Да но ако си искрен и си со отворена душа зар има потреба да се крие нешто.. Барем јас воопшто не сакам лажки и криења.. Може фино културно да се каже без никакви последици...
Не би живеела тешко баш напротив би ималче разбирање за се.. Не можам да живеам со човек кој знам дека привидено ме лаже ме врега и не ме почитува, а со сродната и те како да знаеш...

Не дека се лажиме, туку не сакаме да се сеќаваме на некои работи, а ни се гледаат во очите. Cry
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2006 во 21:09
Секој ден се кажуваат мали лаги...за да се поштеди другиот...

На пример, партнерот ќе те праша:
- Како си?
Ти ич никако не си, ама пак ќе речеш добро сум, само за да не го оптоваруваш...

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2006 во 10:20
дај те молам ... Тоа е секојдневие.. И да не ти е сродна душа со текот на времето ке те научи и дека го лажеш по очи колку гот да велиш дека ти е арно..
Не ми мешајте баби и жаби....
Темата е јасна...
јас знам што е сродна душа и знам и што да барам.. вашето искуство.. а не заљубисе и крај зборам искуство...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2006 во 10:22
Originally posted by Dogi Dogi напиша:

Originally posted by natalija natalija напиша:

Да но ако си искрен и си со отворена душа зар има
потреба да се крие нешто.. Барем јас воопшто не сакам лажки и криења..
Може фино културно да се каже без никакви последици...
Не би живеела тешко баш напротив би ималче разбирање за се.. Не
можам да живеам со човек кој знам дека привидено ме лаже ме врега и не
ме почитува, а со сродната и те како да знаеш...

Не дека се лажиме, туку не сакаме да се сеќаваме на некои работи, а ни се гледаат во очите.

Да мајсторче ке се читаа во очињата, но полесно се пребродуваат...никој за ништо не премолчува очите говорат и така со текот на времето се потиснуваат тие работи..
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2006 во 11:33
srodna dusha
parce od mene
parce od tebe
dve srca
gushnati
pripieni gulapcinja
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2006 во 11:52
mislam deka covek vo zivotot ima pravo na dve srodni dusi vo forma na partner, i okolu 4-5 vo forma na prijateli :) seriozna sum.
Кон врв
Sekretarka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2006
Поени: 100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sekretarka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2006 во 12:22
Mislam deka srodna dusa vo forma na partner postoi samo 1, a vo forma na prijatel vistinski najmnogu 1-3 
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2006 во 12:34
velis 1 na celiot svet....jas tvrdam deka se najmalku 2
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2006 во 09:59
Moze ne sme srodni...ama sme dolgo zaedno pa jas nemozam bez negovata dusicka...srodna ili nesrodna....jas si go obozavamHeart
Кон врв
samanta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Април.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samanta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2006 во 10:24
sum ja osoznala samo prijatelskata srodna dusa do sega.....Eh kako ne se najde maz (cetvoren)....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2006 во 10:30
Ке биде... Сродноста сама понекогаш не наога
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samanta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2006 во 10:31
mislis deka moze i da ne ja najdam srodnata dusa(decko,maz).... ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2006 во 10:36
Зависи што бараш.. Има една вистина многу болна.. се венчаваат двајца млади во елан најзаљубени во цел свет мислејки дека тоа е тоа, полсе извесен период тој/таа запознаваат особи кои навстина им се сродни, тука почиња тагата, нестрпливоста, желбата, монотонијата и болката што не си почекал малку повеке за да видиш покрај особата и какви особи други има..
Критериумот е зане3марлив кога ке ја запознаеш само треба да бараш..
ете имаш пријател сродна душа , верувај ми само што ке го видиш тој тој ќе знаеш дека ти е сроден, ама со чисто срце барај не со заљубеност, таа е слепа..
Грото случаеви се сродноста сама да те најде, така да отвори очиња може веке е до те*е
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samanta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2006 во 10:39
normalno e na pocetok da postoi nekoja zanesenost, ama po nekoe vreme koga ke pomine zanesenosta treba da se vidi dali realno gledano ti e srodna dusa covekot do tebe.....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.