IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 384385386387388 708>
Автор
Порака
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 10:55
...не верувам во случајност. Освен ако сум заебала некоја чаша. Случајно паднала.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 11:08
sdk...Bravo Mamiiii...apsolutno si vo pravo ...Toa e del od poema , inace napisana od vladarot na Dubai i premier na UAE seikot Mohamed bin Rashid al Maktum...
Mene mi licat povece na pogovorki...a zvuci nekako vaka...mislam od engleski...za arapski malo morgen...

Zemete mudrost od mudriot
Ne sekoj koj java konj e dzokej
Potrebno e covek so vizija za da pisuva na voda
Golem covek se izdiga pred pogolemi predizvici
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 11:12
Сакам да кажам

Ладен бурек е за никадетага
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 13:12
Originally posted by gonzo gonzo напиша:

sdk...Bravo Mamiiii...apsolutno si vo pravo ...Toa e del od poema , inace napisana od vladarot na Dubai i premier na UAE seikot Mohamed bin Rashid al Maktum...
Mene mi licat povece na pogovorki...a zvuci nekako vaka...mislam od engleski...za arapski malo morgen...

Zemete mudrost od mudriot
Ne sekoj koj java konj e dzokej
Potrebno e covek so vizija za da pisuva na voda
Golem covek se izdiga pred pogolemi predizvici

сдк големо%20гушкање
и сдк..ама око соколово имам брееенамигнување
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 14:04
сдк-дома си е убаво
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 14:04
СДК

Спиев 6 саатиизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување...ама немам температура...чудо некоесреќа
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 14:11
сдк-и јас

Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Мразам да шетам по жешко
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 14:11
СДК... муабет со другарите на татко ми....смеење

- Беше море на одмор, се врати? Ич не си поцрнел...
-а јас мислиш на плажа седев таму... хехе
-ами шо праеше???изненадувањезбунетост
-Ами ај погоди шо праев...задоволство

и другиот ден цела чаршија....бла%20бласмеење

Изменето од volkswagen - 25.Јули.2010 во 14:11
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 14:14
сдк-бетер женскисмеење
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 15:10
СДК

Заврна...изненадување Е тек сега ќе одиме по поклонтага
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 21:12
sdk
Funny%20FaceFunny%20
Face
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 22:30
сдк ужасен дентага
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 23:25
sdk....vaka majstore...ako dojdes kaj mene so prasanje za nekoja rabota i jas ti go kazam toa sto znam, bidejci znam...been there, done that...a ti na kraj kazes e ne e taka...pa sto k.. me prasuvas ako vece znaes...a ustvari pojma nemas...a...pa pocnes mene da me ubeduvas deka jas gresam...изнервираностистепан
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2010 во 23:28
СДК

Хиииксмеење Сакам пак, аме нематага
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 384385386387388 708>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.