|
Знаеме ли што прават нашите деца? |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | ||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од volkswagen - 14.Ноември.2009 во 13:58 |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
do nekade......samo treba mnogu razgovori,diskusii i otvorenost so denesnive deca
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа затоа треба да се размисли убаво со главата,и да не се однесува глупо, за да нема такви последици... За машко, и не е толку срамно, но за девојче... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eden od nachinite za cenzura na erotika .......
da decata ne zalutat pogreshno namerno ili nenamerno so PC na net...... se pravi ,, parental kontrol ,,,.... kontrola od roditel na takvi snimki....eve primer.... koga ke se dopre videoto od kontrolata decata povtorno pritiskaat levo na play kopcheto..... i ete sho ke se sluchi .... od parental kontrol t.e. roditelot.... Изменето од bijonse1 - 20.Ноември.2009 во 23:27 |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го нахранил бебето во куќата што ја ограбувалКрадец го загреал шишенцето со млеко за расплаканото бебе во куќата што ја ограбувал. Неименувано момче (18), од Индијанаполис, влегол во куќа во
своето соседство, заедно со уште еден соучесник. Тие почнале да ги
полнат торбите со плен, но галамата што ја правеле го разбудила бебето
во куќата и тоа почнало да плаче. Изменето од bijonse1 - 22.Ноември.2009 во 19:10 |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Децата постојат да бидат попаметни од своите родители.
Така и бидна. И затоа прво дигам два прста пред да прашам извинувајќи се мојата неукост и глупавост. |
||
Ивона02
Сениор Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam ama koga ce mi napravat ce znam
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зашто мислам дека имамве тема за секс(присилен-напад врз) стари лица Иако ова не е по возраст дете, сепак е нечие дете.
Често читаме за вакви грозоти, дури имаме и осуден убиец кој силувал и убил старици. Дали е ова нормално? Дали нечие дете може да посегне по телото на нечија баба? Е грозно ми е да помислам Пијано момче се обидело да силува старица |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Моиве одприлика знаат што-како правам.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
do 3-4 znam,.....dreme!
...posle osum,..pojma nema kade e,..a kamoli shto pravi ,..tamu ! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој би го знаел тоа...кога не е дома?
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај пак да си се пофалам....
Можеби и не сум баш толку дете, ама стариов е единствен на кој што можам се да му кажам и да ме поддржи... тато, ќе одам „таму“ (100 километри од прилеп) , фатив женска... ќе дај пари, ќе ме однеси ако не можам да најдам превоз... или... совет кога ќе ми треба - тука е кога ќе ми треба некој само да му кажам колку да ми олесни - тука е ко ќе ми треба некој на моја страна - тука е „ чале... ова само јас и ти го знајме и толку...“ - готово , бе не ми прави проблем ни за пиење ни за ништо затоа што од него стекнав навики да не пијам премногу (па после да се глупирам да повраќам или што ти знам) ќе ме чекаат будни додека се вратам од чаршија ако накрши 1 сатот, ама не ми ѕвонат по телефон ( да не сум бил со чупе па да не ме трујале)... Ќе дојди сметка за телефон што застанува в грло: Зошто олку сметкава???? - На одмор е чупето, наредниот месец нема да биде висока, вонредна состојба е... и готово , разбрано.... со тоа што ги разбираат моите потреби и желби ја придобиваат мојата доверба и отворено си правам муабет со моиве и за се ми помагаат... ДЕФИНИТИВНО - ЗНААТ СЕ ШТО ПРАВАМ, И ЗА СЕ ШТО ЌЕ НАПРАВАМ ПРВО „СТАРИОВ“ РАЗБИРА... чудно, ретко кој ја има таа комуникација со родител... уствари, јас се опирав инаку тие беа спремни со мене најдругарски да се постават.... тоа дури сега почнав да го разбирам.... браво за моиве.... |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вчера читајки материјали на темата Училишта без насилство наидов на слики кои МОРАВ да ги поставам на форумов да подискутираме малку за нив. Во тие дискусии (во темата Семејно насилство) меѓу другото дојдовме до каков/тков заклучок дека често меѓу младите избиваат тепачки.
Сега од сабајле пиејки кафе и читајки наидов на една интересна информација за Америка во напис кој нема врска со насилството но има врска со начинот на живот - Токму овде ја почувствував слободата на животот. Ме освои блискоста на луѓето, меѓусебната комуникација, дружењето во доцните ноќни часови, без да ти пречи некој. Тоа го нема во Америка, освен можеби во Њујорк. Рестораните се затвораат во 21.30 часот, а луѓето се изолирани во најтесниот круг на семејството - вели Керол. Американка открива македонски корени Како компарација написот во Вечер При интервенција нападнати полицајци Инциндетот се случил во саботата околу 2:45 часот во Скопје на улицата Сава Ковачевиќ" бр. 64 кога бил нарушен јавниот ред и мир при расправија помеѓу група на граѓани. Двајца полицајци од ПС Кисела Вода, кои биле на интервенција, биле пречекани од Г.К. (18) и малолетниот К.К. (16), кои со тупаници по главата и телото им се нафрлиле на полицајците И сега онака за споредба, кај нив рестораните се затвораат во 21 .30 кај нас инциденти во кои учествуваат малолетни лица се случуваат во 2.45. Најстрашното е што е очигледно дека “слободата на животот“ на кој многумина ни завидуваат ние знаеме да ја злоупотребиме па дури дотаму што МАЛОЛЕТНИЦИ ДОДЕКА НИВНИТЕ РОДИТЕЛИ СПИЈАТ ДОМА ТЕПААТ ПОЛИЦАЈЦИ Имаме закон, ама немаме негова примена затоа што сме си навикнти многу да не почитуваме закони. Така родителите кои се најмногу одговорни се извлекуваат без казни, полицијата се справува внимавајки да не биде критикувана за “прекумерна сила“ ни е тепана од оние кои во Америка во 21 часот МОРА да се дома. |
||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |