|
Предност им давате....? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bez visoka stikla nemozam da se zamislam
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Visoki stikli i toa na zenska noga...po moznost...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jас можам...лете одам со jапанки. ама гласав за другата опциjа---оти да е женска нога мора да биде на штикла! |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Предност на рамните...или многу мала штикла...
Инаку..ќе бидам како жирафа |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бабииии, ова твоето не е по темава.... |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no sikiriki Babiiii....samo ti nabaci stikla...i ajd so mene...Ce te prikrijam so mojata visina.......opticka varka...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A што да правам pagane...
gonzo....Ама пази...ако ставам 10ка...да не бидам повисока и од тебе...сигурен си |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
gonzo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pf ...ako stignes so ovie do 192 total......e togas i ja ce se bapnam u vakvite a la disko '78...
|
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mашалаа.........192.... Идам на вакви....чекај ме |
|
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уффф....ниедна облека не стои толку добро без штикла,ама има ситуации кога си носам и тренерки(фармерки) со патичиња....не е секоја прилика за штикла.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...на рамни чевли, посебно римјанки/гладијаторки. Балетанки мрзам, не се осеќам ич удобно во нив.
Штикла знам да носам (знам да одам де), ама изгледам повозрасна и од таа причина сум се откажала сега за сега од високите ви потпетици. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Давам приоритет во зависност од пригодата.
На недна прослава, излегување во град не можам да замислам рамна кондура освен ако не се некои многу штосни, упадливи или на платформа иначе внимателно одбрана висока штикла ми е пред се.
За секој ден и секаде, шетање, работа, возење, пазарење, балетанки, патики, папучи летни, сандали рамни или ортопедски кондури со удобни влошки.
Дустабанлија сум и удобноста кај кондурите ми се од пресудно значење.
Кога ме болат нозете од кондурите, цела сум во грч и болка и побудалувам од нервоза.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
gOJDO
Сениор Регистриран: 01.Јули.2010 Локација: Eritrea Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не биле секси штиклите, никогаш немало некој да ги измисли и да станат популарни.
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |