|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 29> |
Автор | ||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne znam
najverojatno nema,ili pak da, pojma nemam do sega so takov problem direkno ne sum se soocila.. |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega da...
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ааа, си доjдовме на зборот! а зашто сега да? |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ноу.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе простувам.. немет сега да цепидлача не?
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
si mislam ke prostam,ama skrseno si e skrseno,posle samo kavgi,navredi,pa ako se razmisli podobro da ne se oprosti,samo da se zamine i neka leci vremeto se.
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве еден пример за ..простување на неверство ....
Кралот на Свазиленд длабоко се разочарал кога разбрал дека неговата 12-та сопруга, со која има две деца го изневерува.
Додека тој ’црнчел’ за својата земја во Тајван, таа се забавувала со неговиот близок пријател, кој е министер за правда, Ндумисо Мамба...поминувајќи жешки ноќи во хотел.
Лојалната полиција го откри скандалот навреме и ги фати предавниците на дело во Ројал Вилас хотелот во близина на Мбабане, главниот град. 12-та кралска сопруга, Мсвати Нотхандо Дубе (22г.), инаку поранешна убавица, сега е во домашен притвор, а за направеното злосторство може засекогаш да биде прогонета од малото кралство кое е енклава во Јужна Африка. Ништо подобра судбина не го очекува ниту министерот, па ако биде прогласен за виновен, може и да го обесат. Дубе е во брак со Мсвати Трети уште од нејзината 16 година, кога во церемонијален ритуал, кралот одбира голи и невини девојки, за негови жени. Досега има 14.....
|
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако ја сакам многу - ДА- би и простил - тогаш се залажувам дека набрзо ќе увиди дека тој другиот не е вистински човек за нејзе и дека не ја сака онака како што ја сакам ја - туку сакал само да .........
Ако не ја сакам - ДА - би и простил- тогаш и онака не ми е гајле дали била со друг. Битно ми е само да има повеќе забава, додека да ја изгустирам, а потоа се знае - шут картон.
Ако ја сакам онака - така /така - НЕ - не би и простил , бидји ќе си мислам дека не вреди да почнувам нешто посериозно со некоја која е класична кучка. Изменето од Anthony - 06.Август.2010 во 23:03 |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не би простила !
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prostuvanjeto e svojstveno za covekot , sekoj greshi nema covek koj ne pogreshil ne samo vo ljubovta tuku i voopshto vo zivotot, se pravat greshki i prostuvanjeto e vo red spored mene ...... bi mu prostila no ne bi bila poveke so nego |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали тоа значи дека сакаш твојата совест да биде чиста, бидејќи ако не сакаш повеќе да си со него ФАКТИЧКИ НЕ МУ ПРОСТУВАШ. Подобро кажи му не ти простувам.
|
||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e, da!
...uvek si chuvam ,...eden metak za ..."prostuvanje"! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
простено му е
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |