|
Жени со совршено лице потешко се шминкаат |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
sofia
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно така и мене ми го рекле тоа,кога одам на професионален шминкер
Изменето од sofia - 27.Октомври.2007 во 22:09 |
|
nirvana
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shminkata vprochem vo bukvalna smisla na zborot znachi "korekcija" i zatoa sovrshenite lica nemaat potreba od shminka, nema potreba od korekcii, prashanjeto e dali voopshto postoi sovrsheno lice!!!
Изменето од nirvana - 28.Октомври.2007 во 01:48 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sovrseno lice e dinamicen termin koj kje ne donese do poentata
so godinite se menuva modata i vkusot za sovrseno nice kako i sovrsena figura taka da sminkata vo princip ja sledi modata koja kreira sovrseno lice pa nesvesno site tezneat kon toa dinamicnoto momentalo sovrseno lice Koja blesava bi se sminkala denes de mode???????????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
У денешно време и нема баш демоде шминкање!Секој стилист,моден креатор си формулира своја мода и своја шминка...а шо се однесува до совршеното лице јас како личност која е нон стоп во контакт со луѓе можам да кажам дека тоа е релативен поим,за секого различно!
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekogas sum poubava so karmin,nekogas bez karmin.
Nacinot na sminka go odreduvam spored toa kako se cuvstvuvam i kako sum oblecena. Sakam ubavo nasminkani oci. |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова видео ме мотивираше да ја видите моќта на шминката и трансформацијата на едно просечно лице ,па доколку имате асиметрично лице,малку спуштени очни капаци и понекоја бубулица,не очајувајте...има финти да се прикријат истите. На крајот од краиштата несоодветно нашминкано а совршено лице изгледа многу полошо . |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислам не се шминкаат потешко туку помалку.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тука ќе се сложам со Тиги. Не гледам што е потешко да се нашминка убаво симетрично лице, напротив баш е лесно, кај оние помалку убавите треба да се води сметка за начинот на шминкање и боите што се употребуваат, да се прикријат недостаоците да се нагласат поубавите делови.
Просто ко грав, нема филозофија.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site se sminkaat toa e fakt,sega nekoj pomalku se sminka nekoj poveke......
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |