|
По што е посебен нашиот главен град Скопје? |
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se kosi ich!....i jas se chudam,...iako sum od ..."pamtivek"vo nego...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веќе 2 денови сум во Скопје и е полно со зеленило.Браво .Тоа многу ми допаѓа.
Изменето од Andjelina - 04.Јули.2010 во 03:09 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....po toa shto vo duplite avtobusi ne mozesh ni da izlezesh ...ni da vlezesh na zadnite vrati!...gi zakatanchile so lanci i shrafovi,...za nekoj sluchajno da ne im se protne bez pari...
...pa, tolku li vi chukaat be glupchovci,...a, shto ako iznenada treba da se izleze od ...poln so dupki, avtobus?....da ne nabrojuvam takvi situacii... ...ama , najvazno e deka mozesh besplatno na internet da si shpartash vo skapaniot avtobus!.. |
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Посебен е...по ѓубрето и питачите
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa...i ne e tolku...barem ne tuka,..site se prljavi....ko cigani !
|
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
realno koj saka neka reci drzava e skopje tamu se parite
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
Античкиот
Сениор Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја реков за Парис прајш муабет, ко прочитав втор пат многу работи ме збунија... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Посебен е потоа што кметот мисли за уживањето на Скопјани
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скопје труе на гнилеж
"Додека чекам да дојдат од 'Комунална', ќе се отрујам од смрдеата на сопственото ѓубре. Многу неодговорно постапуваат", се пожали жител на населбата Усје. Кантите за ѓубре и контејнерите во неколку скопски населби со денови стојат преполни. Ѓубрето кое, практично, се прелева од нив, гние, и од него се шири неподнослива миризба која ги труе скопјани. Жителите на повеќе скопски населби се жалат на ненавременото собирање на сметот, како од пред нивните куќи така и од контејнерите. |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ..za ova ...+ si dobi..
.iako...ne si zasluzil bash ! tuku,..koj ti dozvoli da mi go slikash,...'dvorot"?! Изменето од brza - 21.Јули.2010 во 17:41 |
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брза...какви убави канти имаш ...ама ти ја нарушиле приватноста
------------ Скопје веќе одамна смрди...уште кога ќе ми текне дека на +40 степени....на 2 дена го собираат ѓубрето...ако не и поретко ... |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa sega momentalno skopje e poseben po gradskata plaza koce cabana nema zbor
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како и да е...сепак посебен е по сите прикаски од пред 47 години
Како низ магла сеуште се сеќавам на учителката до четврто одделение, која со еден тажен поглед ги кажуваше сите тие трауми низ призмата на едно дете кое сета своја безгрижност од претходниот ден морало да ја спакува во куфер и заклучи со потисокот на утрешнината кој донел само болка изгубени блиски и лузни кои секој нареден ден носат само прашања.... Годинава фотографии со мотиви од земјотресот како дел од изложбата „Во знак на пријателството – оживеани спомени". |
|
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По старите автобузи кои при влегување смрдат,и на секоја дупка рипа цел автобус,на целата канализација од Скопје која се влева во Вардарот..
|
|
"И сам Исус Христос ако слезит од небоно не можит да го уверит Македонеца оти тој е Блгарин иљи Србин" - Темко Попов
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |