IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Скопје ќе има нова градска плажа?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Скопје ќе има нова градска плажа?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 17>
Автор
Порака
Генерал Митре Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
бадајалџија

Регистриран: 19.Ноември.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 646
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Генерал Митре Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2010 во 22:31
Originally posted by DameMak DameMak напиша:

Се фати во лага кога велиш дека си гласал за овој градоначалник и за тоа што пишувало во неговата програма, а го критикуваш овој проект.
Овој проект беше дел од програмата на Трајановски.

А пошто го критикуваш проектот исто како Емилијан Станковиќ од СДСх, со твоите идеи за Матка и Сарај може да ја збогатиш идејноста на таа партија, а воедно да придонесеш таа плажа да биде укината кога тие од СДСх некогаш во светлата иднина ќе бидат во позиција да го водат градов.

како прво јас никогаш не лажам,  а како второ кој е па тој сега горе наведениот.
почнуваш да звучиш како стара  расипана грамофонска плоча.

Тие убави места ти ги спомнав затоа што сум роден тука, и викендите во детството и младоста ми се поминати таму како и на многу други скопјани.

Изменето од Анастеа - 23.Јули.2010 во 01:49
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2010 во 07:52
Na nas skopjanite ni go vra'aat Skopje onie koi podobro da ne dosle vo Skopje a ne pak GRADONACALNICI...No takva nesreka ne zafatila...не
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
бадајалџија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Генерал Митре Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2010 во 08:11
Еве ти друже Даме, погледај слушни и увери се дека  г-динот Трајановски нигде не спомна плажи во неговата кампања.
http://www.youtube.com/watch?v=i1C3RR7cqC8

Знаеш како викаат, кој лаже тој и краде. А кој краде иде у затвор и има вошки.газење%20од%20смеење

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2010 во 08:22
Originally posted by Генерал Митре Генерал Митре напиша:

Originally posted by DameMak DameMak напиша:

Па ако не ти се свиѓа таа плажа - оди си на Матка. Никој не те убедуе да дојдеш.
Работата е обратна: Овде со твоите постови ТИ НЕ УБЕДУЕШ да не ја сакаме таа плажа зашто не била според твој вкус.

Ај дај им памет на СДСх да ветат во предизборната кампања 2012, дека ако победат ќе ја затворат таа плажа под итно.

Упс (во 2014 - за локалните избори).

Па да не ги фрлеа парите на таа глупост наречена Градска Плажа и обезбедеа Јавни автобуси до таму ќе одеа луѓето. Мислам тоа е должност на Градот. Кога гласав за овој градончалник, г-дин Трајановски он ми ветуваше асфалтирани улици, корпи за отпадоци низ градов, подобрен јавен сообраќај итн. Нигде не спомна сечење на 100 годишни дрвореди, коцки, плажи или кукавици што ќе ми пеат патриотски песни од старата железничка станица.
не ми е јасно што има СДСМ со оваа плажа или со темава.Или ти онака само по дефолт  во секоја тема ќе бапнеш СДСМ или Бранко?

ja vidov devojkata vo kolichka na taa plaza
ne stigna vo kolichka do matka
mozebi i kje stignese no nemala mozebi tolku vreme za gubenje
ja vidov taa devojka na plaza.. ne se frleni parite dzabe.. mozebi kje dojde i nekoj drug den

no tebe te briga za devojkata vo kolichka . ti e vazno samo tebe da ti ubo..
ene ti partiotska pesna od stara zeleznicka... pa ti dumaj mu ..kako zvuci

Изменето од Анастеа - 23.Јули.2010 во 17:43
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
бадајалџија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Генерал Митре Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2010 во 08:37
За да дојдеш до Градска плажа  со инвалидска количка од центарот на градот прво не е можно од сите паркирани автомбили на тротоарите. А ти како толку загрижен  за потребите на лицата со специални потреби дај ангажирај се и ургирај  за да можат непречено да ИЗЛЕЗАТ од своите домови.

Изменето од Анастеа - 23.Јули.2010 во 17:44
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2010 во 08:43
za grizata za toa shto ti tuka probavas da kazes e obicna mentalna gimnastika koja sakas da pravis so mene
mil moj mitre ne pagjam jas na tvoi stosevi

fakt 1.
devojata bila tamu... ja iskoristila plazata a ti mozes prikaski za prilazi da pisuvas kolku ti dusa saka... dojde tamu toa e sigurno ne ja teleportiral dejvid koperfild

fakt 2
kolku tebe ne ti se dopagja.. tamu se sobiraat lugje...

Изменето од Анастеа - 23.Јули.2010 во 17:44
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
бадајалџија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Генерал Митре Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2010 во 09:33

Кој ти рече не ми се допаѓа? Идејата е супер за рекреативни игралишта за одбојка и футбал на песок . Овие спортови се многу интересни и популарни сегде во светот. И за гледање се интересни.
Ама како плажа ? НЕ!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2010 во 09:35
srekja so ne te prasale tebe
inaku ne mozam da zamilsam taa devojka vo kolicka kako kje igrase odbojka na pesok
nekako mi e cudno toa

Изменето од anakin - 23.Јули.2010 во 09:35

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
бадајалџија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Генерал Митре Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2010 во 09:44
Originally posted by anakin anakin напиша:

vcera jas vidov snimka na televizija kako dve devojki sedat zad masa na plaza i uzivaat
ednata bila vo kolichka izgleda invalid
posle ova scena, vise ne se somnevam deka vrelelo da se napravi vakva plaza
makar i za toj eden den koga devojkata dojde da pomine poubav den vo kolichka nego sto bi go pominala bez plaza so kolichkaљубов

како  што самиот викаш седела ЗАД маса..Зашто не би седела зад маса и да гледа како играат одбојка.
И сеуште не ми е јасно како се симнала долу од насипот.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2010 во 09:46
ocigledno nitu si bil tamu ama mnogu sakas da polemiziras
napravena e kosa staza tocno za da moze devojkata so kolicka da stigne

Изменето од Анастеа - 23.Јули.2010 во 17:45

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2010 во 10:19
И со двајцата се слагам и не се сложувам, ама и на двајцата ви праќам по една големо%20гушкање што ви падна во очи токму ова -лицата со ПП. Ние-една група форумџии  на темата И ние сме тука бајаги се трудиме да докажеме за потеребите на лицата со посебни потреби. Одејки на плажата навистина не забележав можност лице со ПП да може да пристапи (можеби не гледав доволно).
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2010 во 13:39
Убаво кажано од Генерал Митре , зошто алкохол, за некој да се богати , а ова игри на песок и фудбал и одбојка...секако...и одлично е...Но за жал нема ПРОФИТ.сршено%20срце
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
DameMak Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2009
Поени: 617
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DameMak Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2010 во 14:10
Originally posted by Генерал Митре Генерал Митре напиша:

Еве ти друже Даме, погледај слушни и увери се дека  г-динот Трајановски нигде не спомна плажи во неговата кампања. http://www.youtube.com/watch?v=i1C3RR7cqC8Знаеш како викаат, кој лаже тој и краде. А кој краде иде у затвор и има вошки.газење%20од%20смеење

Оф леле.
Проектот „Градска плажа“ е дел од предизборната програма на Коце Трајановски.

Ама изгледа ти наместо да прочиташ по некој пишан збор за тоа што ветуваа кандидатите за градоначалник ВО СВОИТЕ НАПИШАНИ ПРОГРАМИ, си гледал само телевизија и видео-реклами. И која ти е таа логика: Еве во видео рекламава нема ништо за градската плажа - значи Коце ја немал во својата предизборна програма.

Ај, ај - се фати во лага, па сега само поише се закопуваш обидувајќи се да се извлечеш.

Изменето од Анастеа - 23.Јули.2010 во 17:46
Illegitimi Non Carborundum
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2010 во 14:13
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

И со двајцата се слагам и не се сложувам, ама и на двајцата ви праќам по една големо%20гушкање што ви падна во очи токму ова -лицата со ПП. Ние-една група форумџии  на темата И ние сме тука бајаги се трудиме да докажеме за потеребите на лицата со посебни потреби. Одејки на плажата навистина не забележав можност лице со ПП да може да пристапи (можеби не гледав доволно).

ima
probav da napravam slika od satelit od google eart
no snimkata e od septemvri 2009 taka da
koga kje napravat potaze
kje vi go sliknam prilazotголема%20насмевка

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.