|
Знаеш што... |
Внеси реплика | страница <1 5859606162 63> |
Автор | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
знајш шо? ништо не ми е |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј..знаеш што...
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kazi de!
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаеш што....
Пак ти знаеш затоа што имаш зачувано муабети во архива....ама јас пак ќе ти кажам... Ако се смирив со него...значи можам да се смирам со било кој...после таа тортура.....мааааа......кој те врти |
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗНШ Ротација
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...сега е веќе 5 до 12!
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗШ ...ми се расипа
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за неполни два часа,однеси го на поправка..таму некаде ..околу 5 до 2.би требало точно да покаже..
Изменето од zagor - 23.Јули.2010 во 12:31 |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иди-види-врати се....
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаеш што, Фолки?
Ти со тие бебешките сликички ми го будиш мајчинскиот инстинкт и не можам да направам ништо што ќе те растажи . А за „јакиот пост на Џошуа“, далеку сум од тоа да ме трогна содржината. Се`уште не се согласувам со голем дел од неговата филозофија дека навредата т.е. исмевањето на туѓиот став е знак на почит. Неговото збогување ме потсети на некои поранешни форумски фаци што му даваа сочност и топлина на форумот. Како и да е, заминувањето значи „овде веќе немам што да кажам, а и да имам - нема на кого“. Им посакувам да се пронајдат таму каде што отидоа да се бараат. Ова не е иронија, туку пријателски поздрав до нив. |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаеш што ПодВодно? Не сакам разделби, затоа... па не поготово со фаци кои ми се драги.... Постот е само могу вешто напишана срцепарајуча прича... и така Изменето од volkswagen - 11.Септември.2010 во 18:02 |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знаеш што... апсолутно се согласувам со ПодВодно , посебно со ова: “Се`уште не се согласувам со голем дел од неговата филозофија дека навредата т.е. исмевањето на туѓиот став е знак на почит.“ и се прашувам... зошто не се толкува како знак на почит кога некој друг ќе те навреди тебе.... како знак нели на почит, туку се бара да се банира или избрише? демек: колку потешка навредата - толку е поголема почитта? |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знаеш штО ?
стварно не е лепо што причаш на сите дека ти дишам во врат ......
|
Внеси реплика | страница <1 5859606162 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |