|
Скопје ќе има нова градска плажа?! |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 17> |
Автор | ||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како прво јас никогаш не лажам, а како второ кој е па тој сега горе наведениот. почнуваш да звучиш како стара расипана грамофонска плоча. Тие убави места ти ги спомнав затоа што сум роден тука, и викендите во детството и младоста ми се поминати таму како и на многу други скопјани. Изменето од Анастеа - 23.Јули.2010 во 01:49 |
||
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na nas skopjanite ni go vra'aat Skopje onie koi podobro da ne dosle vo Skopje a ne pak GRADONACALNICI...No takva nesreka ne zafatila...
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве ти друже Даме, погледај слушни и увери се дека г-динот Трајановски нигде не спомна плажи во неговата кампања.
http://www.youtube.com/watch?v=i1C3RR7cqC8 Знаеш како викаат, кој лаже тој и краде. А кој краде иде у затвор и има вошки. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja vidov devojkata vo kolichka na taa plaza ne stigna vo kolichka do matka mozebi i kje stignese no nemala mozebi tolku vreme za gubenje ja vidov taa devojka na plaza.. ne se frleni parite dzabe.. mozebi kje dojde i nekoj drug den no tebe te briga za devojkata vo kolichka . ti e vazno samo tebe da ti ubo.. ene ti partiotska pesna od stara zeleznicka... pa ti dumaj mu ..kako zvuci Изменето од Анастеа - 23.Јули.2010 во 17:43 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За да дојдеш до Градска плажа со инвалидска количка од центарот на градот прво не е можно од сите паркирани автомбили на тротоарите. А ти како толку загрижен за потребите на лицата со специални потреби дај ангажирај се и ургирај за да можат непречено да ИЗЛЕЗАТ од своите домови.
Изменето од Анастеа - 23.Јули.2010 во 17:44 |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za grizata za toa shto ti tuka probavas da kazes e obicna mentalna gimnastika koja sakas da pravis so mene
mil moj mitre ne pagjam jas na tvoi stosevi fakt 1. devojata bila tamu... ja iskoristila plazata a ti mozes prikaski za prilazi da pisuvas kolku ti dusa saka... dojde tamu toa e sigurno ne ja teleportiral dejvid koperfild fakt 2 kolku tebe ne ti se dopagja.. tamu se sobiraat lugje... Изменето од Анастеа - 23.Јули.2010 во 17:44 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој ти рече не ми се допаѓа? Идејата е супер за рекреативни игралишта за одбојка и футбал на песок . Овие спортови се многу интересни и популарни сегде во светот. И за гледање се интересни. Ама како плажа ? НЕ! |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
srekja so ne te prasale tebe
inaku ne mozam da zamilsam taa devojka vo kolicka kako kje igrase odbojka na pesok nekako mi e cudno toa Изменето од anakin - 23.Јули.2010 во 09:35 |
||
|
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како што самиот викаш седела ЗАД маса..Зашто не би седела зад маса и да гледа како играат одбојка. И сеуште не ми е јасно како се симнала долу од насипот. |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ocigledno nitu si bil tamu ama mnogu sakas da polemiziras
napravena e kosa staza tocno za da moze devojkata so kolicka da stigne Изменето од Анастеа - 23.Јули.2010 во 17:45 |
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И со двајцата се слагам и не се сложувам, ама и на двајцата ви праќам по една што ви падна во очи токму ова -лицата со ПП. Ние-една група форумџии на темата И ние сме тука бајаги се трудиме да докажеме за потеребите на лицата со посебни потреби. Одејки на плажата навистина не забележав можност лице со ПП да може да пристапи (можеби не гледав доволно).
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убаво кажано од Генерал Митре , зошто алкохол, за некој да се богати , а ова игри на песок и фудбал и одбојка...секако...и одлично е...Но за жал нема ПРОФИТ.
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оф леле. Проектот „Градска плажа“ е дел од предизборната програма на Коце Трајановски. Ама изгледа ти наместо да прочиташ по некој пишан збор за тоа што ветуваа кандидатите за градоначалник ВО СВОИТЕ НАПИШАНИ ПРОГРАМИ, си гледал само телевизија и видео-реклами. И која ти е таа логика: Еве во видео рекламава нема ништо за градската плажа - значи Коце ја немал во својата предизборна програма. Ај, ај - се фати во лага, па сега само поише се закопуваш обидувајќи се да се извлечеш. Изменето од Анастеа - 23.Јули.2010 во 17:46 |
||
Illegitimi Non Carborundum
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima probav da napravam slika od satelit od google eart no snimkata e od septemvri 2009 taka da koga kje napravat potaze kje vi go sliknam prilazot |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |