|
Скопје ќе има нова градска плажа?! |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 17> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ni jordan ne e tolku cist bre
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
незнам како стигнала жива до градската плажа со количката. МОжеби иделе со пајаци пред неа да ги соберат колите паркирани по тритоар само за да ја сликаат на телевизија. Нема крај на чудава.. Кого мафтате а? |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega znam deka ne si covek .. sram da ti e |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sepoak,..siguren sum deka e taka kako shto vika,..iako ne sum bil ! ...zatoa shto ..uvek e taka..nasekade!osobeno po trotoarite vo centarot na bilo koj grad,..i pokraj "rigoroznite" pravila,.. |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вардар како Сена Додека во Париз сите на плажата се соблечени во бикини, носат шешири на главите и се мачкаат со заштитни кремови за сончање, кај нас во костим за капење вчера беа соблечени само неколкумина Скопје летово е како Париз. Ние го имаме Вардар, а парижани Сена. Изменето од Анастеа - 22.Јули.2010 во 13:03 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a za devet,..i ke ja ..preshisha,...
sepak ,..na sena ne e glupa kako ovaa,..a i parizanite se parizani ,.. ne se ...skopjani ! popametno,..i ne ni zasluzile,. .so pametot kojshto im e u glavite! |
||
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку пари толку музика а иначе и едните и другите се луѓе... |
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се уште ли ќе ме убедувате дека покрај убавината на Матка, бистрата вода на Треска, Езерцето и Сарај на Скопје му е потребна таа смрдена Градска плажа? Овие места се на 5 км од Скопје и немојте ни да споредувате со Париз зашто тој е најмалку 40 км во радиус.
|
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ако не ти се свиѓа таа плажа - оди си на Матка. Никој не те убедуе да дојдеш. Работата е обратна: Овде со твоите постови ТИ НЕ УБЕДУЕШ да не ја сакаме таа плажа зашто не била според твој вкус. Ај дај им памет на СДСх да ветат во предизборната кампања 2012, дека ако победат ќе ја затворат таа плажа под итно. Упс (во 2014 - за локалните избори). Изменето од DameMak - 22.Јули.2010 во 20:18 |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ovaa plaza samata se zatvara, no i tenderov da ne zatvori nekogo?
Inaku se povek'e lici na kafe-bar na otvoreno, no so visoki ceni, besplatno dobieno a i bez konmcesii.
Gradi - kradi?
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па да не ги фрлеа парите на таа глупост наречена Градска Плажа и обезбедеа Јавни автобуси до таму ќе одеа луѓето. Мислам тоа е должност на Градот. Кога гласав за овој градончалник, г-дин Трајановски он ми ветуваше асфалтирани улици, корпи за отпадоци низ градов, подобрен јавен сообраќај итн. Нигде не спомна сечење на 100 годишни дрвореди, коцки, плажи или кукавици што ќе ми пеат патриотски песни од старата железничка станица. не ми е јасно што има СДСМ со оваа плажа или со темава.Или ти онака само по дефолт во секоја тема ќе бапнеш СДСМ или Бранко? |
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се фати во лага кога велиш дека си гласал за овој градоначалник и за тоа што пишувало во неговата програма, а го критикуваш овој проект.
Овој проект беше дел од програмата на Трајановски. А пошто го критикуваш проектот исто како Емилијан Станковиќ од СДСх, со твоите идеи за Матка и Сарај може да ја збогатиш идејноста на таа партија, а воедно да придонесеш таа плажа да биде укината кога тие од СДСх некогаш во светлата иднина ќе бидат во позиција да го водат градов. Изменето од Анастеа - 23.Јули.2010 во 01:49 |
||
Illegitimi Non Carborundum
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...e , znachi ,..bog da chuva!!!! samo shto...ni chuva ..a ushte pomalku brani od...idioti ...osobeno ! |
||
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |